Stevige werkschoenen met karakter

Verschenen: 6 oktober 2020

De Mr. Miles Sahara Honey S3 is een comfortabele werkschoen die bij uitstek geschikt is voor industrieën waar stevig schoeisel vereist is. Het mooie van de Sahara is dat hij stoerder is dan welke schoen ook. Hoe meer hij meemaakt, hoe karakteristieker zijn looks. Het belangrijkste is natuurlijk dat de werkschoen valt in veiligheidsklasse S3. Safety first. Ga voor meer informatie naar: www.mrmiles.eu.

De Mr. Miles Sahara is ontwikkeld voor mensen die werken in de bouw of in de constructie-, metaal-, transport- en agrarische sector. Hij is gemaakt van hoogwaardig Nubuck, een licht geschuurde ledersoort. De zolen zijn gemaakt van PU/Nitril waardoor ze slijtvast, slipvast en resistent zijn tegen olie en zuren. De tussenzool van Kevlar zorgt ervoor dat er geen scherpe voorwerpen de schoen kunnen binnendringen. Dankzij de textiele voering is de ademende werking optimaal.

Ruige omstandigheden
De Mr. Miles Sahara is gemaakt voor ruig terrein en ruige omstandigheden. De hoge schacht sluit perfect aan om enkel en kuit, de schoen is daarom ook geschikt voor mensen met enkelblessures of zwakke enkels. Hoge veiligheidsschoenen worden aangeraden in branches waar met zware objecten en machines wordt gewerkt.

Informatie
De Mr. Miles Sahara Honey werkschoen valt in veiligheidsklasse S3 en is verkrijgbaar via www.mrmiles.eu. Prijs inclusief BTW € 69,97.


Mr. Miles (Allshoes) Sahara Honey S3, voor de bouw-, constructie-, metaal-, transport- en agrarische sector.

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This