Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Verschenen: 24 april 2024

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen.

Dat Hedin Automotive een vaste waarde is in het Mercedes-Benz-netwerk, wist u ongetwijfeld al. Dankzij de schaalgrootte van het bedrijf beschikt het continu over een zeer ruime en gevarieerde voorraad van Mercedes-Benz-voertuigen.

Een Actros, Arocs, Atego of misschien zelfs een elektrische eActros? Hedin Automotive beschikt over een gevarieerde en ruime voorraad vrachtwagens. Daardoor geniet u van een snel bestellingsproces met uitzonderlijke korte levertermijnen. Ideaal wanneer u snel een nieuwe Mercedes-Benz Truck wenst in te zetten voor uw bedrijf.

Alle voorraadvoertuigen zijn splinternieuw en beschikken over alle nodige technologieën om uw truckbestuurder het leven gemakkelijk te maken. Van slimme waarschuwingssystemen tot op maat gemaakte connectiviteitsoplossingen. Bij Hedin Automotive bent u zeker van een kwaliteitsvolle Mercedes-Benz Truck.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe vrachtwagen? Kom dan nog t.e.m. 30 april langs bij één van de vier Mercedes-Benz Truck Center verkooppunten van Hedin Automotive. Alle acties onder voorwaarden. Meer informatie op de website.

Ontdek de stock

Meer nieuws

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Een volledig assortiment nieuwe Volvo-vrachtwagenmodellen kan nu worden aangedreven door 100% biodiesel, waardoor klanten nog een hernieuwbare brandstofkeuze hebben om CO2-uitstoot van transport hier en nu te verminderen. Volvo Trucks breidt zijn modelaanbod aangepast...

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Binnen logistiek en transport spelen betrouwbaarheid en duurzaamheid een cruciale rol. Met dit in gedachten ontwikkelde Samsung een reeks robuuste toestellen om onder de meest uitdagende omstandigheden te presteren. Of u nu goederen vervoert door stedelijke centra of...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This