STOLL TRUCKS LUXEMBURG: TREKKER-TRAILERCOMBINATIES AAN HALVE PRIJS!

Verschenen: 15 december 2020

Minder dan € 1300 per maand uitgeven voor een combinatie van een trekker met kipper-oplegger? Dat is wat de Luxemburgse Renault Trucks concessiehouder Stoll Trucks zijn klanten aanbiedt op basis van een recente trekker en een nieuwe oplegger. Een initiatief dat vooral tegemoet moet komen aan de noden van een  zeer veeleisende sector van de openbare werken.  

Stoll Trucks uit Leudelange verdeelt sinds 30 jaar het Renault Trucks gamma in heel Luxemburg: van trekkers tot werfvoertuigen, en distributiebakwagens. Het bedrijf heeft ook lichte bedrijfsvoertuigen in zijn aanbod, waaronder het Master by Renault Trucks gamma. Naast verkoop en naverkoop is Stoll ook bijzonder actief op het vlak van bedrijfsvoertuigenverhuur. Met een park van meer dan 600 voertuigen in zowel verhuur op lange als korte termijn, is Stoll Renting één van de belangrijkste spelers op deze markt in het Groothertogdom. Een speler die onder andere sterk is in het analyseren van de lokale behoeften om oplossingen te kunnen bieden in lijn met de verwachtingen van professionals. Het nieuwste initiatief van het bedrijf toont dat nog maar eens aan.

De sector van de openbare werken is bijzonder goed ontwikkeld in het Groothertogdom Luxemburg en we hebben gemerkt dat er een trend is om steeds vaker de 4-as kipper links te laten liggen en te kiezen voor trekkers met oplegger,” zegt Christian Heinrich, verkoopdirecteur bij Stoll Trucks. “Het is een realiteit die gedicteerd wordt door de toenemende moeilijkheid om stortplaatsen te vinden in Luxemburg, waardoor ondernemers verplicht zijn om steeds meer kilometers af te leggen met hun voertuigen, zowel in eigen land als in België, Frankrijk en Duitsland. Langere trajecten dus, waarvoor trekkers met oplegger beter geschikt zijn.”

Lage prijs en één aanspreekpunt

Vertrekkende van die vaststelling, het feit dat er veel tweedehandsvoertuigen beschikbaar zijn op de occasiemarkt – in het bijzonder bij Renault Trucks België – en het feit dat er een reële vraag is in de sector, ontwikkelde Stoll Trucks zeer specifieke huur- en koopformules. 

Daardoor is er al een combinatie van een recente Renault Trucks trekker met Schmitz kipper vanaf € 1300 exclusief BTW per maand. Een tarief dat bijna twee keer lager ligt dan dat van een 100% nieuwe, vergelijkbare combinatie! De actie is gebaseerd op de Renault Trucks T X-Road formule die door de invoerder aangeboden wordt, maar aangepast aan onze specifieke vereisten met een compleet pakket dat een trekker omvat die in ons atelier geprepareerd wordt om te voldoen aan de noden van de sector van de openbare werken, de kipper-oplegger en de financieringsformule. Alles wordt intern beheerd door Stoll Renting. We zijn het unieke aanspreek van de klant die dus in een recordtijd gebruik kan maken van zijn voertuig en daarvoor zelfs niet zijn bank moet aanspreken.”

Pioniers voor KMO’s

Vijf Renault Trucks T460 4×2 van 2015 met ongeveer 400.000 km op de teller werden door het atelier van Stoll Trucks onder handen genomen zodat ze voldoen aan de vereisten van de sector van de openbare werken, en uitgerust met gloednieuwe Schmitz kippers om een plaats te krijgen in het verhuurpark. Een vloot met nieuwe voertuigen wordt daar in de toekomst aan toegevoegd wanneer de eerste combinaties de weg op gaan.

Dit is heel interessant voor de kleine en middelgrote ondernemingen die bepaalde elementen van hun vloot willen vernieuwen zonder daarbij geconfronteerd te worden met hoge afbetalingen,” analyseert Christian Heinrich. “Ik denk dat deze actie des te meer relevant is omdat de openbare werken een sector is die rekening moet houden met het seizoensgebonden karakter, waarbij COVID schade toegebracht heeft en het afgelopen jaar moeilijk was. Ons initiatief zorgt er dus voor dat onze klanten kunnen blijven werken met materiaal in perfecte staat aan zeer schappelijke prijzen.”

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This