Stralis NP van IVECO bekroond

Verschenen: 22 januari 2018

Het Stralis NP-gamma van IVECO liet vergelijkbare modellen van concurrerende merken achter zich en behaalde de titel van Emissievrije Vrachtwagen van het Jaar tijdens editie 2017 van de Commercial Fleet Awards. Die titel beloont de inspanningen die IVECO levert om de technologie te perfectioneren om zo zijn gamma aardgasvrachtwagens te versterken en alsmaar milieuvriendelijker te maken.

“IVECO heeft zich bereid getoond om nieuwe perspectieven te onderzoeken en is erin geslaagd een vrachtwagen te ontwikkelen die de CO2– en NOx-emissies gevoelig terugdringt,” zo verklaarde de jury van de Commercial Fleet Awards bij de aankondiging van deze zege. “Zijn gebruik van CNG en LNG als energiebron betekent een belangrijke vooruitgang op het gebied van langeafstandsvervoer over de weg en een aanzienlijke sprong voorwaarts in de aanvaarding van alternatieve brandstoffen als haalbare optie voor de sector.”

Zoals Pierre Lahutte, Voorzitter van het merk IVECO, onderstreepte “Is het fantastisch om te zien dat IVECO’s commerciële en technologische leiderschap op het gebied van aardgas eindelijk de erkenning krijgt die het verdient. Deze nieuwe zege bevestigt nog maar eens dat aardgas de toekomst van het duurzame wegtransport vertegenwoordigt en een beproefde technologie vormt, die vandaag de dag zeker haar plaats heeft in grote vloten. De Stralis NP is een vrachtwagen met fabelachtige capaciteiten, die sinds de lancering van onze nieuwe, 460 pk sterke Cursor 13-motor kan worden ingezet voor alle langeafstandsdoeleinden, hoe veeleisend ook.”

Meer nieuws

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This