Stralis X-WAY op We Are Transport 2018 in Paleis 5 van Brussels Expo van 1 tot 3 juni

Verschenen: 30 mei 2018

IVECO neemt deel aan het salon We Are Transport en presenteert op zijn 500 m² grote stand zijn vooruitstrevende technologische oplossingen aan de hand van vier tentoongestelde voertuigen. De nieuwe Stralis X-WAY met de CURSOR 11-motor, de nieuwe Stralis Natural Power met de CURSOR 13 van 460 pk en natuurlijk de Daily Blue Power, die verkozen werd tot “International Van of the Year 2018“, in de CNG-versie en met de bekende door ZF ontwikkelde automatische transmissie met 8 versnellingen.

Het merk presenteert op het salon zijn Stralis X-Way, het nieuwe gamma dat speciaal ontworpen werd voor logistieke opdrachten in de bouwsector en de stedelijke dienstverlening. Hij biedt een ideale oplossing voor wegtoepassingen waarbij mobiliteit op alle terreinen vereist is– en is dus uiterst efficiënt. Het voertuig combineert de beste technologieën van IVECO inzake brandstofbesparing en veiligheid met de legendarische robuustheid van de terreinvoertuigen van het merk, om een hoge productiviteit, het beste laadvermogen binnen zijn categorie en een uitzonderlijke TCO te bieden.

Voor de stedenbouwsectorpresenteert IVECO zijn vrachtwagens en lichte en duurzame bedrijfsvoertuigen met geavanceerde alternatieve aandrijvingstechnologieën: de Daily Blue Power op aardgas – “International Van of the Year 2018” – en de Stralis X-Way NP (Natural Power – LNG). Het merk is marktleider in de industrie, met zijn duurzame revolutionaire oplossingen, waar steeds meer vraag naar is wegens de strijd tegen de klimaatverandering en de kwestie van de luchtkwaliteit in agglomeraties.

De nieuwe Stralis NP460, die te zien is op de IVECO-stand van We Are Transport is dé oplossing voor de energietransitie in de transportsector. IVECO positioneert zich met zijn Natural Power-technologie (LNG, CNG, biomethaan) als de pionier van de industrie. Het merk is onder meer toonaangevend op het gebied van duurzaam langeafstandstransport, met de Stralis NP460, die in het Verenigd Koninkrijk bekroond werd tot “Low Carbon Truck of the Year”. Het is de eerste vrachtwagen op aardgas die specifiek ontwikkeld werd voor lange afstanden, dankzij een unieke combinatie van vermogen (460 pk), brandstofbesparing (-15% ten opzichte van diesel) en autonomie (1 600 km). Hij vermindert ook de geluidshinder, met een extreem stille werking (-71 dBA).

 

Het is het enige volledige gamma van zware voertuigen op aardgas die uitgerust zijn met een geautomatiseerde versnellingsbak van de nieuwste generatie en voorspellende gps-functies, waardoor de meest veeleisende langeafstandstransporten in de bouwsector kunnen uitgevoerd worden. Op die manier biedt IVECO het concurrentievoordeel van een werkelijk duurzame logistiek.

 

De nieuwe Daily Blue Power, die bekroond werd tot “International Van of the Year 2018” kan de klok rond ingezet worden op bouwwerven in stedelijke centra, waardoor bouwondernemingen vrijgesteld worden van de beperkingen op het vlak van milieuwetgeving, dankzij de winnende combinatie van technologie, lage emissies en milieu-impact, hoge prestaties en efficiëntie.

Meer nieuws

Afspraak bij EUMO EXPO

Afspraak bij EUMO EXPO

De Europese Mobiliteitsbeurs (ook bekend als EuMo Expo) zal plaatsvinden van 1 tot 3 oktober 2024 in het Parc des Expositions in Straatsburg, voor een unieke editie. Dit niet te missen evenement, dat gewijd is aan professionals in duurzame mobiliteit, zal bijna 11.000...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This