Strictly limited: de nieuwe Actros L Driver Extent+

Verschenen: 3 maart 2022

De Actros L Driver Extent+ tilt de hoogwaardige vrachtwagen van Mercedes-Benz naar een nog hoger niveau en verzekert een onvergetelijke rijervaring. Deze nieuwe speciale reeks onderscheidt zich door zijn exclusieve design en toonaangevende comfortpeil. De droom van elke chauffeur, strikt beperkt tot 150 exemplaren.

De naam spreekt boekdelen: daarom draagt hij zijn naam trots in elegante donker verchroomde letters op het paneel boven de Ster. Een opschrift identificeert de vrachtwagen zichtbaar als de exclusieve Driver Extent+ en een beperkte reeks. 

Ook is het voertuig getooid met exclusieve sierlijsten in mat grijs. Zij voegen kleuraccenten toe, opzij onder de zijruiten en vooraan onder het zonnescherm. De cabinekleur is vrij te kiezen.

Met het gesloten zwarte paneel vooraan oogt de vrachtwagen expressiever en schijnt de verlichte Mercedes-ster nog feller.

De vier ronde, op het dak gemonteerde koplampen verlichten de weg en verbeteren de zichtbaarheid in alle weersomstandigheden. In de zonneklep zitten bovendien lichten met energiezuinige led-technologie. De voor- en achteras zijn uitgerust met wielboutkappen, naafdoppen en wielmoerbeschermkappen. Zij zijn verkrijgbaar in zwarte lak of hoogwaardig roestvrij staal. De gesloten framecovers bieden twee extra treden als aanvulling op de standaardtreden.

Het verlichte instaplabel met Mercedes-Benz-opschrift en de roestvrijstalen treden aan chauffeurs- en bijrijderszijde verzekeren een zo veilig mogelijke en ideale instap in dit exclusieve speciale model.

Driver Extent+ stopt echter niet aan de buitenkant: De sfeerverlichting met een totaal van 138 leds verzekert een aangename, indirecte verlichting in de cabine. Ze zijn afzonderlijk regelbaar wat kleur en intensiteit betreft. 

Een andere bijzondere voorziening is de koffiezet met pods. Deze stijlvolle uitrusting sluit naadloos aan op het interieurdesign van Mercedes-Benz en kan dankzij de handige afmetingen eenvoudig worden opgeborgen in de bekerhouder.

Bovendien verzekert het CabLock-antidiefstalsysteem extra bescherming voor de chauffeurs. Het systeem kan onafhankelijk van de centrale vergrendeling worden vergrendeld en ontgrendeld.

Meer nieuws

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt de constructie van een nieuw energiepositief gebouw aan in het hart van zijn site in Lyon-Saint-Priest. Het gebouw zal een oppervlakte van 46.000 m2 hebben en vertegenwoordigt een investering van 132 miljoen euro. Het gebouw, dat in 2028 zijn...

Hendrik De Spiegelaere overleden

Hendrik De Spiegelaere overleden

Journalist Hendrik De Spiegelaere is gisterennamiddag, na een kort ziekbed, overleden. Hij stond aan de grondslag van TRANSPORAMA. Sinds een aantal jaar was hij ook verantwoordelijk voor de journalistieke invulling van Trans Aktueel. Hendrik studeerde industriële...

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics voegt eerste trucks in Dachser-kleuren aan wagenpark toe Müller Fresh Food Logistics, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft zes Euro 6 trucks van MAN volledig in Dachser-kleuren aangeschaft. Het...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This