Tennant breidt aanbod autonome reinigingsmachines verder uit

Verschenen: 2 november 2021

Nieuwe T16 AMR schrobzuigmachine toegespitst op grotere oppervlakken

Tennant Company heeft met de nieuwe T16 AMR haar 3de autonome reinigingsmachine op de markt gebracht. Daar waar de eerder uitgebrachte T7 AMR en T380 AMR op respectievelijk middelgrote en kleine oppervlakken toegespitst zijn, richt de T16 AMR zich op grotere binnen- en buitenruimtes, zodat Tennant nu voor elke werkoppervlakte een autonome schrobzuigmachine op maat kan aanbieden.

 Autonome reiniging van uitgebreide buitenomgevingen en grote magazijnen

Met de lancering van haar derde automatische reinigingsmachine in 3 jaar tijd, voorziet Tennant haar klanten nu ook van een autonome reinigingsoplossing voor grotere omgevingen. Terwijl de T16 AMR zelfs de grootste oppervlaktes – zoals parkings, industriële omgevingen en logistieke magazijnen – zelfstandig reinigt, kunnen werknemers zich op andere taken richten en bijgevolg hun productiviteit verhogen.

De T16 AMR is net als de andere autonome schrobzuigmachines van Tennant uitgerust met een werkgeheugen, waardoor ze de af te leggen route slechts éénmaal moet aanleren alvorens ze deze zelfstandig kan reinigen. Doordat de reinigingsmachine met de smartphone van de facility manager of een andere medewerker kan worden verbonden, weet deze exact wanneer de reiniging voltooid is en naar een volgende oppervlakte kan worden overgegaan.

Volkomen veilige reiniging

De T16 AMR is langs alle zijden met sensoren uitgerust, waardoor ze zich steeds veilig doorheen omgevingen begeeft en eventuele obstakels tijdig opmerkt. Indien een hindernis wordt waargenomen, komt de reinigingsmachine meteen tot stilstand en gaat ze zelfstandig op zoek naar een andere, veilige route.

Meer nieuws

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Een volledig assortiment nieuwe Volvo-vrachtwagenmodellen kan nu worden aangedreven door 100% biodiesel, waardoor klanten nog een hernieuwbare brandstofkeuze hebben om CO2-uitstoot van transport hier en nu te verminderen. Volvo Trucks breidt zijn modelaanbod aangepast...

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Binnen logistiek en transport spelen betrouwbaarheid en duurzaamheid een cruciale rol. Met dit in gedachten ontwikkelde Samsung een reeks robuuste toestellen om onder de meest uitdagende omstandigheden te presteren. Of u nu goederen vervoert door stedelijke centra of...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This