TH Group kondigt overname FRAIKIN garage Luxemburg

Verschenen: 14 september 2018

TH Group bevestigt de overname van de Fraikin garage in Differdange, Groot-Hertogdom Luxemburg. Deze overname is een belangrijke uitbreiding voor TH Group en zo ook het tiende Europese land waar de groep voet aan wal zet.

TH Group is een internationaal boegbeeld op vlak van verkoop van bedrijfsvoertuigen en de bijhorende service. Bovendien beschikt TH Group over een magazijn van 100.000m² aan truckgerelateerde onderdelen en zijn ze gespecialiseerd in turbo’s. Naast de Belgische vestigingen is TH Group vertegenwoordigd in 9 andere Europese landen.

De garage zal zich toespitsen op de verkoop van nieuwe IVECO-voertuigen in het Groot-Hertogdom Luxemburg maar ook in de Belgische provincie Luxemburg. Een gevestigd en hoogstaand merk dat onder meer de prijs “International Van of the Year 2018” binnen haalde met hun Daily Blue Power range. Het breed product aanbod omvat de Daily (3.5 tot 7,2 ton MTM), de Eurocargo (6 tot 19 ton MTM), de Trakker (vanaf 19 ton; Off-Road) en de Stralis (vanaf 19 ton). Daarnaast bouwt het merk IVECO Astra terreinwagens, vaste en gelede dumpers en speciale voertuigen. Naast de verkoop van IVECO voertuigen, eveneens pionier in CNG en LNG, biedt de garage een sterke service voor alle mogelijke merken met een depannagedienst die de klok rond beschikbaar is.

 

 

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This