TH Group kondigt overname FRAIKIN garage Luxemburg

Verschenen: 14 september 2018

TH Group bevestigt de overname van de Fraikin garage in Differdange, Groot-Hertogdom Luxemburg. Deze overname is een belangrijke uitbreiding voor TH Group en zo ook het tiende Europese land waar de groep voet aan wal zet.

TH Group is een internationaal boegbeeld op vlak van verkoop van bedrijfsvoertuigen en de bijhorende service. Bovendien beschikt TH Group over een magazijn van 100.000m² aan truckgerelateerde onderdelen en zijn ze gespecialiseerd in turbo’s. Naast de Belgische vestigingen is TH Group vertegenwoordigd in 9 andere Europese landen.

De garage zal zich toespitsen op de verkoop van nieuwe IVECO-voertuigen in het Groot-Hertogdom Luxemburg maar ook in de Belgische provincie Luxemburg. Een gevestigd en hoogstaand merk dat onder meer de prijs “International Van of the Year 2018” binnen haalde met hun Daily Blue Power range. Het breed product aanbod omvat de Daily (3.5 tot 7,2 ton MTM), de Eurocargo (6 tot 19 ton MTM), de Trakker (vanaf 19 ton; Off-Road) en de Stralis (vanaf 19 ton). Daarnaast bouwt het merk IVECO Astra terreinwagens, vaste en gelede dumpers en speciale voertuigen. Naast de verkoop van IVECO voertuigen, eveneens pionier in CNG en LNG, biedt de garage een sterke service voor alle mogelijke merken met een depannagedienst die de klok rond beschikbaar is.

 

 

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This