TH Group kondigt overname FRAIKIN garage Luxemburg

Verschenen: 14 september 2018

TH Group bevestigt de overname van de Fraikin garage in Differdange, Groot-Hertogdom Luxemburg. Deze overname is een belangrijke uitbreiding voor TH Group en zo ook het tiende Europese land waar de groep voet aan wal zet.

TH Group is een internationaal boegbeeld op vlak van verkoop van bedrijfsvoertuigen en de bijhorende service. Bovendien beschikt TH Group over een magazijn van 100.000m² aan truckgerelateerde onderdelen en zijn ze gespecialiseerd in turbo’s. Naast de Belgische vestigingen is TH Group vertegenwoordigd in 9 andere Europese landen.

De garage zal zich toespitsen op de verkoop van nieuwe IVECO-voertuigen in het Groot-Hertogdom Luxemburg maar ook in de Belgische provincie Luxemburg. Een gevestigd en hoogstaand merk dat onder meer de prijs “International Van of the Year 2018” binnen haalde met hun Daily Blue Power range. Het breed product aanbod omvat de Daily (3.5 tot 7,2 ton MTM), de Eurocargo (6 tot 19 ton MTM), de Trakker (vanaf 19 ton; Off-Road) en de Stralis (vanaf 19 ton). Daarnaast bouwt het merk IVECO Astra terreinwagens, vaste en gelede dumpers en speciale voertuigen. Naast de verkoop van IVECO voertuigen, eveneens pionier in CNG en LNG, biedt de garage een sterke service voor alle mogelijke merken met een depannagedienst die de klok rond beschikbaar is.

 

 

Meer nieuws

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Het Kempisch Trainingscentre, reeds lange tijd de onbetwiste autoriteit in veiligheidstrainingen voor professionele chauffeurs, maakt vanaf vandaag, dinsdag 19 september, een doorstart als Aktoo Safety Academy. “Dit opent de deur naar een gevarieerder aanbod van...

Kärcher pakt zwerfvuil aan op Wilrijkse World Cleanup Day 2023

Kärcher pakt zwerfvuil aan op Wilrijkse World Cleanup Day 2023

World Cleanup Day is een jaarlijks initiatief waarbij miljoenen vrijwilligers, overheden en organisaties in 191 landen het globale afvalprobleem aanpakken en samen de wereld een stukje ‘schoner’ maken. In Wilrijk bleef het bovendien niet bij één enkele dag: zowel op...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This