Thermo King breid zijn C-Series-assortiment voor trucks en bestelwagens uit

Verschenen: 27 oktober 2022

Klanten kunnen nu profiteren van de hoogste koelcapaciteit in dit segment, met een krachtige luchtstroom voor carrosserieën tot 8 meter lang, een laag gewicht en geringe afmetingen en nauwkeurige temperatuurregeling voor verse, diepgevroren en verwarmingstoepassingen.

Thermo King®, een leider in oplossingen voor transporttemperatuurregeling en een merk van Trane Technologies, heeft vandaag de nieuwe modellen binnen zijn C-Series geïntroduceerd voor kleine, middelgrote en grote vrachtwagens en bestelwagens. De nieuwe C-550-, C-650- en C-750-koelunits (voor enkelvoudige temperatuur) uit de C-Series van Thermo King zijn nu geschikt voor carrosserieën tot 50 m3. De nieuwe
 C-Series van Thermo King biedt de hoge prestaties die nodig zijn voor het volledige spectrum aan stadsdistributies met vers-, diepvries- en verwarmingsmodi. 

De compressoraangedreven C-Series van Thermo King is geschikt voor de strenge eisen van multi-drop-distributieruns en biedt krachtige koel- en verwarmingscapaciteit om de lading te beschermen, zelfs wanneer de omgevingstemperatuur zeer hoog of laag is. Verbeterde luchtstroom maximaliseert de interne luchtcirculatie om de lading in voertuigcarrosserieën tot 8 meter lang te beschermen. De Thermo King C-Series-units hebben een compact ontwerp met een laag gewicht in een klein formaat, zodat klanten hun laadvermogen kunnen maximaliseren. 

“Wij bij Thermo King zijn buitengewoon verheugd dat we drie gloednieuwe producten kunnen aanbieden ter uitbreiding van onze bestaande, eersteklas C-Series-productfamilie. Met hun compacte, lichte, krachtige en robuuste ontwerp gaan deze units enorme waarde leveren aan onze klanten in het grote bestelwagen- en middelgrote tot grote vrachtwagensegment”, zegt Graham Wells, Truck Product Manager bij Thermo King. “Met de nieuwe modellen hebben klanten nu meer opties om aan hun stadsdistributiebehoeften te voldoen en kunnen ze profiteren van deze betrouwbare, gebruiksvriendelijke, service- en reparatietechnologie.”

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Nieuwe C-550-, C-650- en C750-units met capaciteiten van 5,2 kW tot 6,8 kW, waarmee de C-Series wordt uitgebreid tot zeven modellen zonder stand-by die geschikt zijn voor voor-, dak- en cuvette-montagetoepassingen voor voertuigcarrosserieën tot 50m3
  • Verbeterde luchtstroom dankzij de krachtige ventilatoren in combinatie met een nieuw en zeer efficiënt ontwerp van de verdamperspiraal en het frame.
  • Nieuw compact ontwerp met tot 30% minder gewicht dan een gelijkwaardig door een voertuig aangedreven systeem voor verhoogde operationele efficiëntie en maximaal laadvermogen voor de klant.  
  • Hoge verwarmings- en koelcapaciteiten om het volledige spectrum van stadsdistributietoepassingen met één unit te dekken en betrouwbare bescherming te bieden voor verse en diepgevroren lading
  • Gebruiksvriendelijke C-Series Smart Reefer CSR-controller in de cabine waarmee chauffeurs de prestaties van de unit kunnen optimaliseren en ladingbescherming kunnen garanderen.
  • De C-Series wordt geproduceerd en getest in Thermo King-productieplant in Barcelona, Spanje. De waarde van de nieuwe units wordt ook ondersteund door een garantie van 2 jaar op de gehele unit.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This