Thermo King kondigt Max Your Cool aan – een compleet reeks diensten en oplossingen voor prestatieverbetering

Verschenen: 21 mei 2024

Uitgebreid ondersteunende diensten en servicecontracten om wagenparkbeheerders te helpen bij het bereiken van hun doelen op het gebied van bedrijfstijd, kostenbesparingen, duurzaamheid en vrachtkwaliteit.

 

Thermo King®, een leider in oplossingen voor transporttemperatuurbeheersing en een merk van Trane Technologies, heeft vandaag haar prestatieverhogende Max Your Cool-aanbod aangekondigd. Max Your Cool levert een uitgebreid portfolio aan slimme diensten, digitale oplossingen en upgrades en stelt klanten in staat te kiezen uit een breed scala aan opties om de bedrijfstijd, duurzaamheid, besparingen en controle over hun dagelijkse activiteiten te maximaliseren. Hierdoor kunnen wagenparkbeheerders specifieke mogelijkheden afstemmen op hun belangrijkste prestatie-, operationele en financiële prioriteiten.

Het Max Your Cool-aanbod bundelt de mogelijkheden van Thermo King voor eersteklas onderhoud en ondersteuning, toonaangevende telematica, slimme upgrades en kwalitatieve reserveonderdelen. Deze producten- en dienstenpakketten bieden een volledig assortiment aan slimme diensten, contracten en digitale oplossingen die de investeringen van klanten toekomstbestendig te maken en tegelijkertijd hun activiteiten vandaag verbeteren.

Deze geïntegreerde aanpak omvat vier kerncomponenten:

  • Max Your Uptime: helpt klanten bij het beheren en bewaken van zowel de conditie van de unit als de lading op elke locatie – door middel van intelligente telematica, pechhulp en 24/7 Fleet Monitoring.
  • Max Your Sustainability: inspireert klanten om de impact van hun wagenpark op het milieu te beperken – door upgrades die de energie-efficiëntie verhogen, gereviseerde onderdelen en energie-opties die de voorkeur geven aan batterijvermogen boven brandstofverbruik.
  • Max Your Savings: maakt slimmer gebruik van brandstof en lagere onderhoudskosten mogelijk – door op maat gemaakte serviceoplossingen, verlengde garanties en originele onderdelen die besparingen maximaliseren.
  • Max Your Control: biedt connectiviteit voor het monitoren en beheren van de kwaliteit van de lading op elk moment – door middel van de nieuwste productinnovaties, telematica en gespecialiseerde ondersteunende diensten.

“De drijvende factor achter het Max Your Cool-aanbod is het opbouwen van strategische partnerschappen met onze klanten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de waardetverhogende producten en knowhow”, zegt Wouter Roels, aftermarket-leider voor Thermo King in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). “We omringen onze marktleidende productinnovatie met diensten en oplossingen die de prestaties bij elke gelegenheid verbeteren. Max Your Cool is ontworpen om de bedrijfsresultaten te helpen bereiken die nodig zijn voor koelwagenparken in de transportsector, inclusief de noodzaak om voertuigen langer op de weg te houden, om kosten te besparen en schadelijke uitstoot te verminderen.”

Ga voor meer informatie over Thermo King-oplossingen naarwww.europe.thermoking.com.

Meer nieuws

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Profile Truck, marktleider op het gebied van bandenonderhoud, -montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, breidt zijn Sales Team in België uit. Steven Nicolai is aangesteld als Sales Manager Truck, met de ambitie om de groei op de truckmarkt in België en...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This