Thermo King kondigt premier+ aan, een financieringsoplossing met koelunit, oplegger en onderhoud

Verschenen: 2 juli 2020

Thermo King premier+ combineert een koelunit, oplegger, service- en onderhoudsondersteuning, en een telematica-abonnement met volledige (end-to-end) financieringsoplossingen.

Thermo King®, toonaangevend in temperatuurcontrole-oplossingen voor transport, en een merk van Trane Technologies, kondigde vandaag premier+ aan, een alomvattende, flexibele financieringsoplossing met een volledig geïntegreerde koelunit, oplegger, telematica en service-oplossing tegen een vaste maandelijkse betaling. Thermo King premier+ is ontworpen om klanten compromisloos gebruiksgemak te bieden en biedt op een zeer flexibele en kosteneffectieve manier toegang tot opleggers met één of meerdere temperatuurzones, en tot 24/7 ondersteuning door middel van service, connectiviteit, onderhoud en reparatie.

“premier+ brengt de toonaangevende merken in de sector samen door klanten via één punt toegang te geven tot alomvattende, geïntegreerde transportkoelingsoplossingen die ondersteund worden door het meest uitgebreide dealernetwerk in onze industrie”, zei Donal Cox, Commercial Leader Truck, Trailer and Bus, Thermo King EMEA. “Met premier+ kunnen wagenparkbeheerders en bedrijfseigenaren snel reageren op wijzigingen in vraag en nieuwe mogelijkheden, terwijl ze van volledige transparantie profiteren en controle hebben over de totale eigendomskosten”.

Thermo King premier+ is een complete oplossing die het voor transportbedrijven mogelijk maakt om zich volledig op hun kernactiviteiten te richten. Specifieke onderdelen en service-capaciteiten bij derden inkopen en integreren is niet meer nodig. Met premier+ kunnen zij nu, tegen een vast maandelijks bedrag, profiteren van een complete oplossing die gebruik maakt van de meest hoogwaardige apparatuur, waaronder Thermo King-koelunits en opleggers die gebouwd worden door toonaangevende chassisfabrikanten.

Voor verder gebruiksgemak voor transportbedrijven, incorporeert premier+:

  • 24/7 ondersteuning door het internationale Thermo King-dealernetwerk dat 75 landen beslaat, met meer dan 500 servicepunten.
  • Thermo King’s Connected Solutions met standaard Trailer Assist biedt de realtime prestatiegegevens die nodig zijn om het gebruik van voertuigen te transformeren en de bedrijfstijd toe te laten nemen door middel van proactief onderhoud.

Alle deze capaciteiten zijn verkrijgbaar voor een vast maandelijks bedrag over een vastgestelde termijn, met op maat gemaakte financieringsdiensten via TK Financial Solutions.

Voor meer informatie, ga naar www.europe.thermoking.com.

Meer nieuws

Van Moer Logistics opent nieuw hoofdkantoor in Zwijndrecht

Van Moer Logistics opent nieuw hoofdkantoor in Zwijndrecht

Van Moer Logistics verhuisde begin deze maand naar zijn nieuw hoofdkantoor te Zwijndrecht op het West Port Business Center van vastgoedspecialist Van Wellen Group. De volledige kantoorruimte op de derde verdieping werd voor de directie en ondersteunende diensten in...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This