Thermo King voegt de kracht van connectiviteit toe aan de T-serie zelfaangedreven koelunits

Verschenen: 16 mei 2019

Thermo King®, marktleider in oplossingen voor temperatuurregeling voor diverse mobiele toepassingen en een merk van Ingersoll Rand, introduceert TK BlueBox-connectiviteit met haar T-serie van zelfaangedreven koelunits. 

Als onderdeel van het Thermo King TracKing™ telematica-aanbod is het TK BlueBox-communicatieapparaat toegankelijk via het TracKing™ -webportaal of via de TK Reefer en TK Notify mobiele apps op een smartphone of Bluetooth®-apparaat. Hierdoor kunnen wagenparkbeheerders en chauffeurs op afstand toegang krijgen tot belangrijke data en realtime meldingen ontvangen, om zeker te weten dat de lading te allen tijde beschermd is en de unit zo efficiënt mogelijk functioneert. Chauffeurs kunnen de temperatuur van de lading en de koelunit controleren. Dit is ook mogelijk wanneer ze niet in het voertuig zitten, bijvoorbeeld tijdens leveringen of wanneer ze pauze hebben.

Met deze nieuwe oplossing in ons T-Series-assortiment krijgen wagenparkbeheerders en bedrijfseigenaars betere realtime informatie over de werking van hun koelwagen. Het TK BlueBox-apparaat verzamelt gegevens van meerdere sensoren en verzendt alle gegevens naar het centrale TracKing-platform. Hiermee kunnen wagenparkbeheerders zaken als de werking van de unit en de temperatuurstatus of het temperatuurinstelpunt allemaal vanuit één centrale locatie te bekijken. Als ze iets ongewoons zien, kunnen ze het probleem direct aanpakken om een ​​negatieve impact op de lading te voorkomen.

Het TK BlueBox-communicatieapparaat en de Bluetooth®-connectiviteit bieden volledige, 24/7 zichtbaarheid van de unit en de beladingstoestand:

  • Het TK Bluebox-telematicasysteem wordt op afstand geopend via de gratis TK Reefer-app op een smartphone of ander apparaat met Bluetooth®. Hierdoor kan de unit in realtime bestuurd worden en zijn kritieke data altijd beschikbaar. Zo is men ervan verzekerd dat de lading optimaal beschermd is. 
  • Dankzij Bluetooth® kunnen gebruikers binnen een bepaald bereik eenvoudig instellingen op afstand beheren, zoals ontdooien, pre-trip, instelpuntregeling en aanvullende instellingen van de bedrijfsmodus. 
  • Door middel van een internetverbinding, dat onderdeel is van het Thermo King TracKing™-pakket, kan de unit vanuit de hele wereld worden bereikt en bestuurd.

Kijk voor meer informatie over TK BlueBox, TracKing™ en de TK Reefer-app opwww.europe.thermoking.com.

Meer nieuws

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Profile Truck, marktleider op het gebied van bandenonderhoud, -montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, breidt zijn Sales Team in België uit. Steven Nicolai is aangesteld als Sales Manager Truck, met de ambitie om de groei op de truckmarkt in België en...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This