Thermo-King wint ‘Trailer Innovation-prijs 2021’ voor Advancer-koelunits

Verschenen: 7 oktober 2020

De Advancer A-serie eindigde op de eerste plaats in de ‘Smart Trailer’-categorie dankzij het oordeel van de gerenommeerde internationale jury, bestaande uit 16 toonaangevende Europese transportmagazines.

Thermo King®, toonaangevend in temperatuuroplossingen voor transport en een merk van Trane Technologies, veroverde de eerste plek in de ‘Smart Trailer’-category van de ‘Trailer Innovation’-awards voor 2021. De jury van 16 toonaangevende Europese transportmagazines gaf Thermo King erkenning voor diens Advancer A-serie, een baanbrekende nieuwe uitvoering van de koelunit voor opleggers. De nieuwe Advancer A-serie biedt een geheel nieuw design dat de nieuwe norm vormt qua prestaties, temperatuurcontrole en wagenparkconnectiviteit.

“We zijn erg enthousiast over deze reactie op onze visie voor de toekomst van opleggerkoeling. Deze prijs weerspiegelt de focus die Thermo King besteedt aan het uitdagen van wat er mogelijk is in onze sector”, zei Francesco Incalza, directeur van Thermo King in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “Met Advancer hebben we een koelunit voor opleggers in handen met innovaties die nog nooit op de markt gezien zijn. Een volledig nieuwe architectuur die de verwachtingen van onze klanten combineert met tientallen jaren van Thermo Kings kennis en expertise.”

Daarnaast zijn de prestaties van de Advancer A-serie ongeëvenaard, met baanbrekende temperatuurcontrole, superieure ladingsbescherming, en onovertroffen brandstofefficiëntie. Samen zorgen deze capaciteiten voor extra operationele flexibiliteit, terwijl we klanten helpen om significante verbeteringen te bereiken in de bedrijfstijd van wagenparken en het verlagen van de totale eigendomskosten.

De architectuur van de Advancer A-serie is vanaf het begin af aan ontworpen om unieke functies te bevatten die een breed bereik aan operationele en financiële uitdagingen adresseren, waaronder:

  • Tot wel 40 procent snellere temperatuurverlaging en tot wel 30 procent betere brandstofefficiëntie dan het marktgemiddelde
  • Een volledig variabele luchtstroming die aangepast kan worden voor elke reis en lading, en afhankelijk is van de motorsnelheid van de unit.
  • Ongeëvenaarde elektrische en brandstofefficiëntie die bijdragen aan een lagere CO2-voetafdruk en motoren met een 50 procent lagere uitstoot dan het maximum toegestaan binnen de fase V-emissiegrenswaarden die vastgesteld zijn door het NRMM.
  • De elektrische motorsnelheidsbediening van de A-400- en A-500-units, die dit de eerste units op de markt maakt die volledig transparant zijn qua brandstofniveaus en -consumptie. De gegevens met betrekking tot brandstofverbruik zullen vastgelegd, weergegeven en beschikbaar worden gemaakt op afstand door middel van telematica
  • Lagere onderhoudskosten en verbeterd onderhoudsgemak ten opzichte van zijn voorganger, dankzij sensoren die meer inzicht bieden in de motor, brandstof, accu en de prestaties van andere belangrijke onderdelen
  • Toekomstbestendige brandstofagnostische capaciteiten die met gemak gebruik kunnen maken van diesel-, asgenerator- of walstroomvoeding
  • Inbegrepen wagenparkintelligentie: de Advancer is de eerste unit ooit die in 2 jaar aan volledige telematicaconnectiviteit voorziet als onderdeel van de aankoopprijs.

De Advancer A-serie ligt in lijn met de duurzaamheidsdoelstellingen voor 2030 van Trane Technologies, en de toewijding aan het verminderen van de koolstofemissies van klanten met één gigaton. Dit getal staat gelijk aan de opgetelde jaarlijkse uitstoot van Italië, Frankrijk het Verenigd Koninkrijk.

De ‘Trailer Innovation’-awards zijn gerenommeerde prijzen die uitstekende ideeën en productinnovaties in de oplegger-, semi-oplegger en carrosserie-sectoren promoten sinds 2002. Een vakjury van 16 gerenommeerde Europese transportmagazines presenteert Trailer Innovation-awards in zeven verschillende categorieën.

Voor meer informatie, ga naar www.europe.thermoking.com en www.tkadvancer.com.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This