Thies Elbertsen benoemd als nieuwe Formulemanager PartsXpert Benelux B.V.

Verschenen: 7 juni 2023

Per 1 juli 2023 zal Thies Elbertsen aantreden als nieuwe formulemanager bij PartsXpert Benelux B.V. Thies treedt daarmee in de voetsporen van Frits Wernsen die na ruim 9 jaar als formulemanager besloot om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Elbertsen is geen onbekende in de truck- en trailerbranche. Na zijn opleiding aan de IVA werkte hij bijna 10 jaar als productmanager bij Wijlhuizen. De afgelopen jaren heeft hij daarnaast ervaring opgedaan bij Kemetyl en Justlease.

PartsXpert Benelux B.V. is binnen de Wijlhuizen Group actief met een drietal (soft)franchise formules: TruckXL (voorheen TopTruck), PartsXpert (voorheen G-Truck) en FleetXL (voorheen FleetMaster).

Elbertsen zal de komende jaren deze formules verder gaan versterken en daarnaast gaan zorgdragen voor verdere groei in met name België. Uiteraard zullen de 1e maanden vooral in het teken staan van kennismaken met de formuledeelnemers, zodat er een goede basis is voor het samen verder bouwen aan de drie genoemde merken.

PartsXpert Benelux B.V. is het grootste en meest bekende formulehuis binnen de truck- en trailerbranche. Met haar 3 formules ondersteunt PartsXpert zo’n 70 bedrijven in hun activiteiten. De bekendste naam is TruckXL (voorheen TopTruck), dit is een formule voor universele werkplaatsen voor truck en trailer (50+ locaties in NL en BE). Daarnaast is het grossiersnetwerk PartsXpert (voorheen G-Truck) snel groeiende en kent het bedrijf met FleetXL (voorheen FleetMaster) een formule waarbij zelfreparerende fleetowners met een eigen werkplaats ondersteunt worden. Het bedrijf heeft de ambitie om de komende jaren verder te groeien in de Benelux en met name in België nog extra locaties toe te voegen aan haar netwerk.

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This