TOP TRUCK België breidt uit.

Verschenen: 23 juli 2020

Deze maand is het netwerk van TOP TRUCK in België uitgebreid met twee schitterende werkplaatsen.

De firma TRC Truck Repair Center in Lummen, met hun universele werkplaats bij het klaverblad Lummen.  TRC heeft zich in een zeer korte tijd ontwikkeld als een volwaardige werkplaats waar men voor alle reparaties terecht kan. Of het nu gaat om standaard onderhoud, banden of een complete versnellingsbak revisie bij TRC bent u aan het juiste adres. We zijn dan ook erg content dat we het TOP TRUCK netwerk met dit bedrijf hebben kunnen uitbreiden.

Ook aangesloten is TTSB Truck en Trailer Service Bree, tevens een schitterende werkplaats waar men de klant op alle gebieden kan ondersteunen. Bij TTSB kunt u terecht voor al uw herstellingen van klein tot groot. Net zo als bij TRC geldt dit voor alle merken trucks en trailers. Staat u met pech, TTSB beschikt over een uitstekende depannage afhandeling. Ook voor TTSB geldt dat we ontzettend blij zijn met hun aansluiting binnen het TOP TRUCK netwerk. Beide bedrijven leveren uitstekende kwaliteit en service.

Door deze uitbreiding komt het TOP TRUCK netwerk uit op maar liefst 7 deelnemers. Hierdoor is het netwerk binnen een jaar gegroeid van 0 naar 7 werkplaatsen. Het doel is om eind 2020 op 10 werkplaatsen uit te komen. Er lopen nog een aantal gesprekken bij diverse werkplaatsen voornamelijk in het westen van België. Uiteindelijk is het ook de bedoeling dat het TOP TRUCK netwerk in het Waalse deel zijn vleugels gaat uitspreiden. Dit alles in samenwerking met de onderdelen leverancier Beneparts uit Turnhout.

 

Meer nieuws

Volvo lanceert vrachtwagens aangedreven op waterstof

Volvo lanceert vrachtwagens aangedreven op waterstof

Volvo Trucks ontwikkelt vrachtwagens met verbrandingsmotoren die op waterstof rijden. Wegtests met vrachtwagens die waterstof in verbrandingsmotoren gebruiken, zullen beginnen in 2026 en de commerciële lancering is gepland voor het einde van dit decennium....

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This