Topbenoeming voor Belg Bart Bosmans bij DAF Trucks in Eindhoven

Verschenen: 10 april 2019

Bart Bosmans (38) werd recent benoemd tot European Sales Director bij DAF Trucks in Eindhoven. Bart deed het marktaandeel van DAF in België en Luxemburg de afgelopen jaren groeien met als absoluut hoogtepunt de marktleider positie in 2018 met 21,0% in het +6 ton segment. Peter Poelman volgt Bart Bosmans op als Managing Director van DAF Trucks België & Luxemburg. Peter Poelman (43) heeft zich ten doel gesteld de komende jaren de leiderschapspositie van DAF in België en Luxemburg verder te verstevigen.

Bart Bosmans werd recent binnen Marketing & Sales benoemd tot European Sales Director, verantwoordelijk voor België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Rusland, Hongarije, Tsjechië & Slowakije en Turkije.

Bart werkt reeds 14 jaar bij DAF en in deze periode vervulde hij diverse functies met toenemende verantwoordelijkheid binnen Operations, Kwaliteit en Marketing & Sales. In de functie van European Sales Director zal Bart rapporteren aan Richard Zink, Directeur Marketing & Sales DAF Trucks.

Met ingang van 1 april 2019 werd de Belg Peter Poelman benoemd tot Managing Director van DAF Trucks België & Luxemburg. Peter heeft ruim 16 jaar ervaring in B2B op het gebied van sales-, marketing-, en services management, onder andere opgedaan bij Geveke Industrial, Getronics en Rexel. Zijn meest recente functie was Commercial & Operations Director bij Otis Elevator Company. Peter heeft een diploma Handelsingenieur en behaalde in 2008 een MBA aan de Vlerick Business School, waar hij ook een tijd lang voorzitter van de Vlerick MBA Alumni was. In zijn nieuwe functie rapporteert hij aan Bart Bosmans, European Sales Director DAF Trucks.

Meer nieuws

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This