Transport S’Jegers kiest voor IVECO S-WAY en LNG.

Verschenen: 5 augustus 2020

Naast de aankoop van 16 IVECO S-WAY trucks type AS440S51T/P diesel met kiphydrauliek kiest Transport S’Jegers ook bewust voor duurzaam transport. Na een eerdere bestelling van 1 Stralis truck type AS440S46T/P LNG plaatste S’Jegers een recente bestelling van maar liefst 22 IVECO S-WAY trucks type AS440S46T/P – LNG.

Transport S’Jegers, één van de grootste containertransporteurs van België.

Karl S’Jegers, oprichter en bezieler, startte in 1995 met passie met het vrachtvervoer van zeecontainers, dat later werd uitgebreid naar huifwagens, kipwagens, “walking floor trailers” en tankwagens tot frigo’s voor geconditioneerd transport.

Vandaag vervoert Transport S’Jegers – als vaste partner van enkele toonaangevende terminals en logistieke bedrijven – op jaarbasis maar liefst 150.000 zeecontainers en dat vanuit de havens van Antwerpen, Zeebrugge en Rotterdam richting de Benelux, Frankrijk en Duitsland.
Ze beschikken over 25.000 m2 uitgestrekte magazijnen voor op- en overslag op korte en lange termijn, alsook een parkeerruimte voor de vloot bestaande uit meer dan 300 trekkers, 600 containerchassis, 250 huifwagens en een 20-tal chassis voor koel- vriestransport

Een dynamisch familiebedrijf, gespecialiseerd in het veilig en stipt verzetten van alle soorten cargo’s, met een totaalpakket voor de klant (transport & op- en overslag). De recentelijke overname van Cools Transport in Deinze, gespecialiseerd in het vervoer voor de agrarische sector is dan ook een strategische keuze voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten.

Bij de keuze voor LNG waren o.a. het milieu-aspect, de vrijstelling van Maut tot eind 2023 in Duitsland en het bereik tot 1.600 km met 1 tankbeurt belangrijke factoren voor Transport S’Jegers. Ook de meer dan 20 jaar ervaring van IVECO met gasmotoren als de goede service van Gregoor Trucks NV speelden een rol bij deze beslissing.

Meer nieuws

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Een volledig assortiment nieuwe Volvo-vrachtwagenmodellen kan nu worden aangedreven door 100% biodiesel, waardoor klanten nog een hernieuwbare brandstofkeuze hebben om CO2-uitstoot van transport hier en nu te verminderen. Volvo Trucks breidt zijn modelaanbod aangepast...

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Binnen logistiek en transport spelen betrouwbaarheid en duurzaamheid een cruciale rol. Met dit in gedachten ontwikkelde Samsung een reeks robuuste toestellen om onder de meest uitdagende omstandigheden te presteren. Of u nu goederen vervoert door stedelijke centra of...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This