Transportbedrijf Dick Frères: een echte IVECO ambassador!

Verschenen: 6 januari 2022

ick Frères uit Tubeke is het voorbeeld van een echte brand ambassador voor IVECO

Het transportbedrijf “Dick Frères” uit Tubeke is een succesvol familiebedrijf opgericht in 1963 door Fernand Dick. Vandaag wordt Fernand bijgestaan door zijn zonen John, Bob & Wim. Het bedrijf heeft een 30-tal gepassioneerde medewerkers in dienst. Dit familiebedrijf stelt alles in het werk om de noden van de klant tegemoet te komen dankzij geïndividualiseerde totaaloplossingen.

Het bedrijf kan beschikken over een terrein van maar liefst 4ha en een loods van 3000m2. Ze plannen ook de bouw van een eigen LNG station met een bijhorende beveiligde parking van 30 plaatsen.

Dick Frères is sinds 1994 specialist in uitzonderlijk vervoer en hecht bijzondere waarde aan de veiligheidsuitrusting van zijn materiaal. Het gaat namelijk om het vervoer van huizen, zwembaden, trams, treinen, … en dit vraagt uiteraard het juiste robuuste materiaal en personeel dat hier perfect voor is opgeleid. Het heeft hiervoor zo’n 20-tal chauffeurs in dienst.

Dick Frères is reeds sinds de jaren 70 trouwe klant bij de IVECO dealer Cammaert Trucks. Dit vertrouwen is vooral te danken aan de snelle en goede service en het optimaal configureren van de vrachtwagens voor de toch wel zeer specifieke taken.

Recentelijk zijn IVECO 6×2 trekkers op LNG en 8×4 kraanwagens geleverd bij Frères Dick. Het huidige wagenpark van Dick Frères bestaat uit een 25-tal IVECO vrachtwagens en meer dan 60 aanhangwagens van allerlei types: laadbakken, platformen, uitbreidbare platformen en diepladers. De meest uitzonderlijke transportmiddelen gaan tot 38 meter lang, 7 meter breed en 110 ton. Bepaalde voertuigen zijn uitgerust met opgebouwde kranen die, naargelang de uitrusting, het toelaten van gemakkelijk lasten van 15 ton te heffen of van 600kg te verplaatsen op 30 meter hoogte boven de grond.

IVECO is zeer verheugd met dit jarenlange commerciële partnership tussen Dick Frères en Cammaert Trucks en is ervan overtuigd dat dit nog kan versterkt worden in de komende jaren!

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This