Transportbedrijf Gebroeders Crijns gaat in zee met groep Meers

Verschenen: 13 juli 2021

Nauwe samenwerking verzekert toekomst van familiebedrijf

Na jaren van intense samenwerking door familiebedrijven wordt Gebroeders Crijns uit Maasmechelen lid van groep Meers uit Lanaken. Dankzij het nieuwe bondgenootschap is de toekomst van Gebroeders Crijns verzekerd. Beide bedrijven versterken zo hun positie in de markt.

Het logistiek- en transportbedrijf Gebroeders Crijns bestaat al meer dan 45 jaar. Marc en Peter Crijns staan momenteel als derde generatie aan het roer. Vermits er binnen de familie geen opvolging is, zochten Marc en Peter al langer naar een manier om de continuïteit en toekomst van hun bedrijf te verzekeren. De overname door groep Meers maakt dat dus mogelijk. Gebroeders Crijns zal zelfstandig blijven functioneren onder leiding van Marc en Peter Crijns, volgens de huidige werkwijze. Meers Transport zal hen begeleiden in het management, als sterke partner achter de schermen.

Voor ons is het belangrijk dat Gebroeders Crijns in zijn huidige vorm kan blijven bestaan. De samenwerking met groep Meers geeft hierin zekerheid op lange termijn.” – Peter Crijns, zaakvoerder Gebroeders Crijns.

Samen sterk

Naast het verzekeren van de toekomst van Gebroeders Crijns, biedt de samenwerking nog andere voordelen. Groep Meers, waaronder Gebroeders Crijns nu ook behoort, versterkt hun positie, wat resulteert in een solide plaats in de markt. Bovendien kunnen de transportbedrijven dankzij de samenwerking nog beter tegemoet komen aan de toenemende verwachtingen van de klanten.

De samenwerking biedt een oplossing én creëert een sterkere positie voor beide bedrijven.” – Xavier Meers, CEO van groep Meers.

Achter de schermen

De overname speelt zich voornamelijk af achter de schermen. Voor de medewerkers, klanten en leveranciers van zowel Gebroeders Crijns als groep Meers verandert er dus niets. Beide bedrijven blijven ook in de toekomst zelfstandig functioneren en behouden hun naam en bedrijfsuitstraling. De klanten kunnen op de huidige services van de transportbedrijven blijven rekenen.

“Onze bedrijven delen dezelfde waarden en normen. Bovendien hebben we dezelfde toekomstvisie. Meers Transport en Gebroeders Crijns passen dus perfect samen.” – Jan Rondas, CFO van groep Meers.

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This