Transuniverse neemt Ierlandspecialist GC Trans over

Verschenen: 20 november 2018

Transuniverse Forwarding neemt per 19 november alle activiteiten over van GC Trans uit Herentals. Dit bedrijf is gespecialiseerd in groepagezendingen naar Ierland, naast een aantal klassieke bestemmingen in het zuiden van Europa. Zaakvoerder Denis Glorie blijft aan boord en stapt over naar Transuniverse.

“GC Trans is een KMO, maar het beschikt over een zeer grote kennis van de Ierse markt. Hiermee wordt de bestaande trafiek van Transuniverse op Ierland aanzienlijk versterkt, wordt de capaciteit verdubbeld en de frequentie van vertrekken drastisch verhoogd”, zegt Michel Nierinck, lid van het directiecomité van Transuniverse. Het bedrijf neemt het klantenportefeuille en de andere activa over, met uitsluiting van het rollend materieel

Denis Glorie vervoegt het team in Wondelgem. Hij kan de klanten van GC Trans nu ook een veel bredere keuze aan bestemmingen aanbieden.

“Deze overname past perfect in de groeistrategie van Transuniverse Forwarding. Die voorziet een verdubbeling van de jaaromzet tot 100 miljoen euro tegen 2022. Dat zal gebeuren door een uitbreiding van de dienstverlening – onder andere met de uitbouw van intermodale diensten – en het versterken van de bestaande trafieken”, zegt Michel Nierinck tot slot.

Meer nieuws

Volvo lanceert vrachtwagens aangedreven op waterstof

Volvo lanceert vrachtwagens aangedreven op waterstof

Volvo Trucks ontwikkelt vrachtwagens met verbrandingsmotoren die op waterstof rijden. Wegtests met vrachtwagens die waterstof in verbrandingsmotoren gebruiken, zullen beginnen in 2026 en de commerciële lancering is gepland voor het einde van dit decennium....

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This