Truckers For Life Bekkevoort eren hun overleden leden op Tweede Paasdag

Verschenen: 20 april 2019

Naar jaarlijkse gewoonte eren, herdenken de Truckers For Life Bekkevoort hun overleden leden en vrijwilligers op Tweede Paasdag, Paasmaandag. Dit gebeurt met een misviering te Molenbeek-Wersbeek, meer bepaald in de kerk van Molenbeek om 10 h.

In gedachten zijn dan en altijd:

  • André Schots
  • Gina Jordens
  • Billy Vandenbruggen
  • Magda Vanweelde
  • Eerwaarde Heer Verbruggen
  • José Buvens

Het succes steunt op de toegewijde inzet van de bestuursleden, de vrijwilligers, de sponsors, het College van Burgemeester en Schepen van Bekkevoort, de gemeentebesturen en de inwoners van de gemeente waar het Truckkonvooi mag passeren, de orde- en hulpdiensten, de verenigen die een helpende hand toesteken tijdens het evenement, de bezoekers, sympathisanten, andersvaliden. 

Wij eren onze leden en laten niemand in de kou staan voor zijn inzet. Onze leden en vrijwilligers zijn belangrijk. 

Deze eucharistieviering is tevens belangrijk voor het bestuur van de Truckers For Life Bekkevoort en voor de stichter van de Truckshow van Bekkevoort nl. Roger Goedhuys. Een tijd van bezinning.

Bij deze is iedereen uitgenodigd op deze misviering op Paasmaandag 22 april 2019 om 10 h. kerk van Molenbeek te Bekkevoort.

Truckshow is dit jaar op 10 en 11 augustus 2019 op sportpark De Heide, Oude Leuvensebaan Bekkevoort.

Meer nieuws

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Het Kempisch Trainingscentre, reeds lange tijd de onbetwiste autoriteit in veiligheidstrainingen voor professionele chauffeurs, maakt vanaf vandaag, dinsdag 19 september, een doorstart als Aktoo Safety Academy. “Dit opent de deur naar een gevarieerder aanbod van...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This