TVM Belgium brengt een verrassingspakket aan huis van 386 chauffeurs

Verschenen: 20 oktober 2022

Ook dit jaar viert transportverzekeraar TVM Belgium de vele Belgische vrachtwagenchauffeurs die zich op vlak van verkeersveiligheid onderscheiden van hun collega’s. Ieder jaar geeft TVM Belgium de chauffeurs die schadevrij rijden, de eer die ze verdienen, Ridder van de Weg. In 2022 zijn er 14 Gouden Ridders, 93 Zilveren en 279 Bronzen, wat op een totaal komt van 386 nieuwe Ridders. Een nieuw record ten opzichte van de 259 Ridders die we vorig jaar mochten eren! Het gaat om vrachtwagenchauffeurs die 3, 5, of 10 jaar schadevrij goederen vervoeren.

TVM Belgium beloont dit jaar al voor de derde keer deze Ridders met de ondertussen gekende en geliefde thuislevering van een verrassingsbox, bestaande uit een heerlijk driegangenmenu. Zo bezorgt de verzekeraar alle Ridders de welverdiende ‘quality time’ om samen met hun gezin van deze maaltijd te genieten. 

Frank Van Nueten, algemeen directeur van TVM Belgium: “Dankzij hun inspanningen dragen de Ridders van de Weg bij aan een veiliger verkeer. Dat rijden zonder schade geen sinecure is met de alsmaar toenemende drukte op de weg bewijzen de ongevallencijfers. In het 1e trimester 2022 steeg het totale aantal verkeersslachtoffers in België ten opzichte van hetzelfde trimester 2021 met 23,5 %. Als we kijken naar het aantal dodelijke slachtoffers komen we zelfs aan een stijging van 50,0 %! Bij de letselongevallen met vrachtwagens zien we gelukkig een positieve ontwikkeling . Hier zien we een daling van 2,5 % (bron cijfers: VIAS – verkeersveiligheidsbarometer 1e trimester 2022). TVM Belgium wil op een uitdrukkelijke manier in de toekomst verder bijdragen aan deze positieve evolutie en chauffeurs blijven stimuleren en belonen die rijden zonder schades in schuld.” Dagelijks wordt er van de vrachtwagenchauffeur heel wat flexibiliteit verwacht en zorgt de verkeersdrukte vaak voor heel wat stress. Hierdoor kunnen we stellen dat het beroep een grote focus vraagt van de chauffeur wat niet altijd evident is.  

Met deze actie wil TVM Belgium de vele chauffeurs op een positieve manier in de schijnwerpers zetten voor al het fantastische werk dat ze leveren. En onrechtstreeks wil de verzekeraar een bijdrage leveren aan het nijpende chauffeurstekort. Het spreekt voor zich dat ook deze actie kadert in haar missie voor meer verkeersveiligheid en meer preventie.

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This