Uitbreiding distributeurschap Mouvex en Blackmer

Verschenen: 15 december 2023

Wiegel Bulk Solutions, bekend leverancier voor pomp- en compressortoepassingen in het tanktransport, breidt haar distributeurschap voor de merken Mouvex en Blackmer in Nederland (sinds 2011) en Duitsland (sinds 2014) per 1 januari 2024 opnieuw uit. Ditmaal naar België en Luxemburg. Wiegel heeft al jaren een vestiging in België en onderhoudt nauwe samenwerkingen met truckdealers aldaar.

Van zowel Mouvex als Blackmer is Wiegel Bulk Solutions een geaccrediteerde MSP-partner. Dat wil zeggen dat ze geautoriseerd zijn om onder auspiciën van de fabriek garantieclaims en reparaties af te wikkelen. Het bedrijf heeft een omvangrijk assortiment componenten en reservedelen standaard op voorraad,waardoor zij snel kunnen schakelen.. Dit leidt tot een grotere leveringszekerheid, wat de bedrijfszekerheid van de relaties van Wiegel ten goede komt.

De pompfabrikanten Mouvex en Blackmer, beiden onderdeel van PSG, zijn gespecialiseerd in afdichtingsvrije pompen en compressoren voor het transport van vloeistoffen en droge bulk in de transportsector, de chemische industrie en de voedingssector wereldwijd.

Naast het pakket van Mouvex en Blackmer voert Wiegel Bulk Solutions in de Belgische en Luxemburgse markt ook het merk Unibloc. Van deze Amerikaanse producent brengt Wiegel verdringerpompen, ofwel lobbenpompen, op de markt,. Interessant te melden is dat Wiegel Bulk Solutions voor bovengenoemde markten werkt met hun nieuwe, vaste servicepartner, HYSS BV uit het Belgische Ninove. Deze centraal in België gevestigde en gerenommeerde onderneming is gespecialiseerd in het opbouwen van hydraulische systemen op vrachtwagens en (lichte) bedrijfswagen en het leveren van bijbehorende technische services. Verder heeft Wiegel een nieuwe countrymanager aangesteld om nieuwe en bestaande klanten in het bovengenoemde werkgebied nog beter te kunnen bedienen. De heer Kim Ferson heeft een langjarige technische achtergrond op het gebied van motorvoertuigtechniek en werktuigbouwkunde.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This