Uitbreiding distributeurschap Mouvex en Blackmer

Verschenen: 15 december 2023

Wiegel Bulk Solutions, bekend leverancier voor pomp- en compressortoepassingen in het tanktransport, breidt haar distributeurschap voor de merken Mouvex en Blackmer in Nederland (sinds 2011) en Duitsland (sinds 2014) per 1 januari 2024 opnieuw uit. Ditmaal naar België en Luxemburg. Wiegel heeft al jaren een vestiging in België en onderhoudt nauwe samenwerkingen met truckdealers aldaar.

Van zowel Mouvex als Blackmer is Wiegel Bulk Solutions een geaccrediteerde MSP-partner. Dat wil zeggen dat ze geautoriseerd zijn om onder auspiciën van de fabriek garantieclaims en reparaties af te wikkelen. Het bedrijf heeft een omvangrijk assortiment componenten en reservedelen standaard op voorraad,waardoor zij snel kunnen schakelen.. Dit leidt tot een grotere leveringszekerheid, wat de bedrijfszekerheid van de relaties van Wiegel ten goede komt.

De pompfabrikanten Mouvex en Blackmer, beiden onderdeel van PSG, zijn gespecialiseerd in afdichtingsvrije pompen en compressoren voor het transport van vloeistoffen en droge bulk in de transportsector, de chemische industrie en de voedingssector wereldwijd.

Naast het pakket van Mouvex en Blackmer voert Wiegel Bulk Solutions in de Belgische en Luxemburgse markt ook het merk Unibloc. Van deze Amerikaanse producent brengt Wiegel verdringerpompen, ofwel lobbenpompen, op de markt,. Interessant te melden is dat Wiegel Bulk Solutions voor bovengenoemde markten werkt met hun nieuwe, vaste servicepartner, HYSS BV uit het Belgische Ninove. Deze centraal in België gevestigde en gerenommeerde onderneming is gespecialiseerd in het opbouwen van hydraulische systemen op vrachtwagens en (lichte) bedrijfswagen en het leveren van bijbehorende technische services. Verder heeft Wiegel een nieuwe countrymanager aangesteld om nieuwe en bestaande klanten in het bovengenoemde werkgebied nog beter te kunnen bedienen. De heer Kim Ferson heeft een langjarige technische achtergrond op het gebied van motorvoertuigtechniek en werktuigbouwkunde.

Meer nieuws

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics voegt eerste trucks in Dachser-kleuren aan wagenpark toe Müller Fresh Food Logistics, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft zes Euro 6 trucks van MAN volledig in Dachser-kleuren aangeschaft. Het...

DAF Trucks Vlaanderen uitgeroepen tot ‘Factory of the Future’

DAF Trucks Vlaanderen uitgeroepen tot ‘Factory of the Future’

DAF Trucks Vlaanderen is bekroond tot ‘Factory of the Future’. De prestigieuze onderscheiding is een erkenning van de indrukwekkende ontwikkeling van DAF’s cabine- en assenfabriek in het Belgische Westerlo. De hypermoderne en technologisch geavanceerde...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This