Uitbreiding DKV servicenetwerk Oostenrijk

Verschenen: 7 november 2018

Klanten van DKV Euro Service kunnen nu ook met hun DKV CARD hun brandstof en het wassen van hun bedrijfs- en personenwagens bij 77 stations van A1 in Oostenrijk afrekenen. A1 is operationeel in de provincies Steiermark, Kärnten, Burgenland en Ober- en Niederösterreich. Hiermee groeit het servicenetwerk van DKV in Oostenrijk tot 1.411 stations.

Alle A1-stations kunnen worden opgeroepen met de DKV APP en de gratis routeplanner DKV MAPS. “Met de toevoeging van deze A1-stations hebben we ons omvangrijke servicenetwerk in Oostenrijk met een sterk merk verder uitgebreid. Vanaf vandaag hebben onze klanten toegang tot meer dan de helft van alle tankstations op de Oostenrijkse markt. De A1-stations zien er uitstekend uit, zijn voorzien van de modernste technieken en bieden bovendien kwaliteitsbrandstof tegen aantrekkelijke prijzen”, zegt Hans Cousserier, sales team manager bij DKV Euro Service Benelux. Naast deze hoogwaardige brandstof kunnen onze klanten bij deze stations ook met hun DKV CARD terecht voor het afrekenen van truck- en carwash en andere voertuigservice.”

Meer nieuws

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Kempisch Trainingscentre wordt Aktoo Safety Academy

Het Kempisch Trainingscentre, reeds lange tijd de onbetwiste autoriteit in veiligheidstrainingen voor professionele chauffeurs, maakt vanaf vandaag, dinsdag 19 september, een doorstart als Aktoo Safety Academy. “Dit opent de deur naar een gevarieerder aanbod van...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This