Used Truck by Renault Trucks

Verschenen: 25 november 2021

Wie snel een betrouwbare en recente truck nodig heeft, kan bij Renault Trucks terecht voor een Used Truck. Deze wagens zijn grondig gecontroleerd, alle slijtagedelen zijn vervangen en dus kan je als klant rekenen op een betrouwbare truck, die alleen qua prijs moet onderdoen voor een nieuw exemplaar.

Renault Trucks België beschikt over een uitgebreid netwerk professionele dealers en concessiehouders, die ook actief zijn als Used Trucks Center, Used Trucks Corner of Used Trucks Sales Point. De kennis van de wagens speelt natuurlijk een grote rol om ze terug in topconditie te krijgen. De concessiehouders dekken bovendien het hele Belgische grondgebied af. Er is een centraal verdeelpunt, bij het Used Trucks Center bij Garage Noyens in Olen.  Daar is de Used Trucks organisatie is gevestigd en daar worden de wagens grondig voorbereid en verdeeld worden naargelang de vragen of de behoeften van de klanten. Die klanten kunnen terecht bij de Used Trucks Corners Lens Motor Liège, Garage Antoine in Geraardsbergen, Miles in Brugge, Vansteeland Izegem en binnenkort Garage Bielen in Zolder. Verder zijn er nog de Used Trucks Sales Points bij Van Hove Kruibeke, RTS Ampe en Lens Fleurus.

De wagens die je als klant aantreft bij de Used Trucks Centers – Corners en Sales Points, zijn allemaal recent en worden onder handen genomen tot ze terug in nieuwstaat zijn. Bij Renault Trucks willen ze dat de gebruikte wagens even betrouwbaar zijn als de nieuwe trucks. De bedoeling is niet alleen dat bestaande klanten die snel een wagen nodig hebben bij Used Trucks terecht kunnen, ook nieuwe klanten kunnen verleid worden door de kwaliteit van deze gebruikte Renault Trucks. De tweedehands voertuigen genieten van dezelfde dienstverlening als de nieuwe voertuigen zoals de garantie, een onderhoudscontract, een gepersonaliseerde financiering of zelfs depannage. Zelfs een buy-back formule behoort tot de mogelijkheden.

Label Selection

De voertuigen bij de Used Trucks werden onderworpen aan een  “Label Selection”.  Dat betekent dat het voertuigen zijn die gekozen werden voor hun kwaliteit en dat ze helemaal in nieuwstaat hersteld zijn. Door de huidige milieunormen in Europa komen dus enkel recente Euro 6 voertuigen in aanmerking, dit wil zeggen dat in de nabije toekomst zelfs elektrische voertuigen of op zijn minst hybride voertuigen moeten kunnen aangeboden worden.

Special series

Er worden regelmatig “special series” aan de veeleisende klanten voorgesteld. Zo is er de T X-Road 460, een nieuw tweedehandsvoertuig voor leveringen aan werven. De T X-Road maakt deel uit van Renault Trucks nieuwe gamma tweedehandsvoertuigen op maat. De oordeelkundig geselecteerde voertuigen worden op niet minder dan 200 punten gecontroleerd en zelfs omgebouwd in de gespecialiseerde werkplaats ‘Used Trucks Factory’ op de industriële site van Bourg-en-Bresse. Alle aanpassingen garanderen een lange levensduur, ook als de wagen geregeld op onverharde wegen aan de slag moet. De T X-Road 460 wordt aangedreven door een 11 liter grote Euro 6 motor met 460 pk en is verkrijgbaar in 4×2-configuratie. De truck heeft verstevigde koetswerkonderdelen zoals stalen bumpers, ultrasterke traptreden en beschermroosters voor de koplampen. Bovendien is hij geschoeid met 315/80-banden met gemengd profiel en heeft hij een 60 mm hogere bodemvrijheid. De prestaties van de gerobotiseerde Optidriver-transmissie werden opgekrikt dankzij de nieuwe ‘offroad’-modus en de manuele gashendel. De tweedehandse T X-Road 460 geniet bij levering een jaar of 120.000 kilometer garantie. Die constructeursgarantie dekt alle motor-, transmissie- en brugproblemen en is geldig in alle Europese verkoop- en servicepunten van Renault Trucks. Ze is gekoppeld aan de Europese wegbijstand van Renault Trucks, die 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 ter beschikking staat en een sleepdienst omvat.

Voor meer info: https://www.renault-trucks.be/nl-be/product/used-trucks-by-renault-trucks

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This