Van Eck Trailer neemt deel aan de IAA Transportation 2022

Verschenen: 15 september 2022

Van Eck Trailers, de toonaangevende leverancier van innovatieve transportoplossingen, neemt tussen 20 en 25 september 2022 deel aan de IAA Transportation 2022-beurs in Hannover, Duitsland.

Op IAA Transportation 2022, krijgen klanten en belanghebbenden van Van Eck Trailers de kans om de state-of-art transportoplossingen te verkennen en in gesprek te gaan met het deskundige Van Eck team in haar stand in Hal27- E32.

Van Eck Trailers, de deskundige trailerbouwer uit Nederland die in 2022 zijn 110e verjaardag viert, laat zich door zijn passie voor kwaliteit en innovatie voortdurend leiden om het moderne wegtransport opnieuw uit te vinden met duurzaamheid in het achterhoofd.

Met als doel de best mogelijke transportoplossing te vinden voor de behoeften van haar klanten, wordt elk voertuig uit het assortiment van Van Eck Trailers, Eckstreme Serie, Twindeck voertuigen, Ecko Co2mbi serie, LZV voertuigen, Eckpress serie, Air Cargo voertuigen, Eckcellent Series Temperatuur Gecontroleerde Box en Distributie Box voertuigen en Eckspert serie speciale voertuigen ontworpen en gebouwd met compromisloze kwaliteit, wat een verhoogd rendement oplevert voor de klanten van Van Eck.

Van Eck Trailers was en is koploper in het leveren van innovatieve en duurzame logistieke oplossingen. Als betrouwbare partner van de logistieke industrie met duurzame en lage TCO transportoplossingen is Van Eck Trailers de initiatiefnemer van de nu in de industrie standaard Twindeck trailers binnen haar Eckstreme serie; heeft de langste historie in het ontwikkelen van LZV trailers en is de enige fabrikant die haar eigen rollenbedsystemen produceert voor haar Eckspress Serie waarmee zij zich onderscheidt van haar Air-Cargo voertuigen en expert in het toepassen van temperatuurregeling op alle box variaties waarbij zij zich richt op de best mogelijke oplossing die haar klanten wensen.

In lijn met haar visie om het moderne wegtransport opnieuw uit te vinden voor een duurzamere toekomst, onderscheidt Van Eck Trailers zich door haar leidende rol en samenwerkingen in de EU-projecten. Met haar uitgebreide ervaring en deskundige team is Van Eck een solide partner geworden van het door de Europese Commissie gesteunde Aeroflex Project dat bijdraagt aan de ontwikkeling van de aerodynamica van LZV’s en aan de ontwikkeling van de e-dolly. Van Eck Trailers heeft ook met trots deelgenomen aan het door de Europese Commissie gesteunde Transformers project om de ontwikkeling van de Transformer trailer verder te ontwikkelen die geoptimaliseerd is voor de beste aerodynamische prestaties.

Het expertteam van Van Eck Trailers heeft ook bijgedragen aan het door de Europese Commissie gesteunde Horizon 2020 project voor de ontwikkeling van slimme laadeenheden die hun inspiratie halen uit het luchtvrachtachtige laden en lossen met standaardisatie van de verpakking en die het warehouse management gebruiksgemak bieden. Van Eck Trailers combineert haar eigen rollenbed productie toepasbaar op alle cargo trailers met de nieuwe slimme laadeenheden en behaalde daarmee de 3e plaats in de Trailer Innovation 2021 Award categorie “Milieu” met de innovatie Smart Rollerbed Vehicles with NMLU (New Modular Loading Unit) die bijdraagt aan een verlaging van de CO2 uitstoot en %50 efficiëntie van het totale systeem.

Van Eck Trailers zal haar nieuwste ontwikkelingen, samenwerkingen en de meest bijzondere Van Eck voertuigen op de IAA Transportation 2022 beurs aan haar klanten presenteren.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This