Van Hool werft 200 nieuwe medewerkers aan in Lier

Verschenen: 24 april 2019

Van Hool NV, onafhankelijk constructeur van bussen, touringcars en industriële voertuigen heeft 200 openstaande vacatures voor haar productie-eenheid in Koningshooikt (Lier). Het bedrijf organiseert op zaterdag 4 mei van 9u tot 13u30 een jobdag en zoekt zo’n 140 fabrieksmedewerkers en 60 technische bachelors en masters, technisch-administratieve en/of commerciële medewerkers.

Het orderboek bij Van Hool blijft goed gevuld. Om de bijkomende nieuwe opdrachten tijdig te kunnen realiseren en om een aantal medewerkers te vervangen die met pensioen gaan, wordt door het bedrijf een bijzondere inspanning gedaan om 200 nieuwe medewerkers aan te werven.

Kandidaten melden zich aan op de Van Hool-website: https://www.vanhool.be/nl/jobdagwaar ze zich kunnen registreren voor de Jobdag en waar trouwens ook alle openstaande vacatures vermeld staan.  

Vorige jobdagen in april 2018 en in oktober 2018 waren telkens succesvol en werden bijna 100 nieuwe medewerkers aangeworven. Bovendien krijgt iedereen die een kandidaat aanbrengt, die effectief in dienst treedt bij Van Hool die vervolgens 6 maanden actief is, een bongo-bon ter waarde van 300€ voor een city-trip. Dit ambassadeurs-programma, dat verleden jaar werd ingevoerd, heeft tot op heden reeds 45 winnaars opgeleverd.  

Van Hool is een onafhankelijke constructeur van bussen, touringcars en industriële voertuigen. Het bedrijf, opgericht in 1947, is gevestigd in Koningshooikt. Het overgrote deel van de productie is bestemd voor Europa en Amerika. Van Hool telt ruim 4.900 medewerkers wereldwijd waarvan het grootste deel uiteraard in de productievestigingen in Koningshooikt (België) en in Skopje (Macedonië).

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This