Van Moer Logistics viert 30-jarig bestaan met groots oktober(personeels)fest

Verschenen: 13 oktober 2022

Na twee jaar vertraging door de COVID-19-pandemie vierde Van Moer Logistics voorbije weekend zijn dertigjarig bestaan met een heus Oktober(personeels)Fest. Maar liefst 950 medewerkers en hun partners werden verwelkomd op het volledig in thema ingerichte terrein te Zwijndrecht. Naast plezier maken stond het feest ook in het teken van de sterke groei en toekomstambities van de logistieke groep.

Uitstel door pandemie

Nadat de pandemie tot tweemaal toe roet in het eten gooide was het voorbije weekend dan toch zover. Van Moer Logistics trakteerde hun medewerkers en hun partners op een groots oktober(personeels)fest. Want in 2020 werd het dertigjarige bestaan van de logistieke dienstverlener eerder in mineur gevierd, het feest diende zelfs tot tweemaal toe verplaats te worden.

Eventruimte

Voor de gelegenheid werd een tent opgetrokken van 2.400 vierkante meter op een naburig gelegen parkeerterrein te Zwijndrecht, met daarin een volledig ingerichte ‘biergarten’ en feesthal in oktoberfest thema. Na het buffet werden de medewerkers getrakteerd op een spetterend optreden van maar liefst 5 bands waaronder ‘De Romeo’s’ en Après-ski legende ‘Joe Hardy’.

Jo Van Moer: “Hier hebben we met zijn allen twee jaar lang naartoe geleefd, en de ontlading was dan ook heel groot. Voor velen was het de eerste keer dat ze hun collega’s van andere locaties opnieuw ontmoetten sinds de pandemie, en dat heeft bij iedereen heel veel deugd gedaan.”

Bedanking

Voor ‘De Romeo’s’ het startschot gaven van het avondfeest, sprak CEO Jo Van Moer eerst nog de medewerkers toe. “Ik wou van de gelegenheid gebruikmaken om iedereen persoonlijk te kunnen bedanken voor hun inzet de voorbije jaren en onze nieuwe collega’s van Holtstieger, Group Van Loon en Broeckman Logistics Belgium Antwerp (overnames van 2022) nogmaals hartelijk te verwelkomen in onze familie.”, aldus Jo Van Moer, CEO Van Moer Logistics.

Meer nieuws

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Minister van Justitie en Noordzee Paul Van Tigchelt en Grobbendonks burgemeester Marianne Verhaert bezoeken binnenvaartterminal Van Moer Logistics in kader van nieuwe wetgeving voor beveiliging van binnenvaart en havenbedrijven Naar aanleiding van de recent...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This