Van Mossel, grootste Mercedes-Benz Truck verdeler in België, levert eerste eActros aan Depannage 2000

Verschenen: 21 maart 2023

Met de slogan “Elektrisch vrachtvervoer, bent u er klaar voor?” stelde Van Mossel de nieuwe, volledig elektrische Mercedes-Benz eActros voor tijdens de Truck Electric Experience. De unieke architectuur van Het Havenhuis en de mooie ligging in de Haven van Antwerpen, bleek het ideale kader voor deze exclusieve voorstelling.

Met trots werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om de sleutels van de eerste eActros te overhandigen aan Depannage 2000. De eActros 300 vrachtwagen zal ingezet worden in de reeds ruime vloot van Depannage 2000 om takel- en bergingswerken uit te voeren. Depannage 2000 is zo klaar voor de eerste emissievrije ritten.

Met verkoop- en servicepunten in Duffel, Deurne, Roeselare, Ieper, Brugge, Veurne en Tielt is Van Mossel de grootste Mercedes-Benz Truck verdeler in België. Met de uitgebreide expertise van de Van Mossel specialisten werd in samenwerking met Daimler Trucks een antwoord geboden op vragen rond

  • De nieuwe eActros en zijn e-services
  • Het opzetten van laadinfrastructuur voor elektrische vrachtwagen
  • De subsidiemogelijkheden
  • Connectiviteit.

De aanwezigen kregen ook de kans om de eActros te ontdekken tijdens een korte, begeleide testrit doorheen de Haven van Antwerpen.

Het nieuwste paradepaardje van Mercedes-Benz is duurzaam, toekomstgericht en gedreven door innovatie. De eActros is meer dan een truck en biedt tal van digitale services.

Meer nieuws

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Profile Truck, marktleider op het gebied van bandenonderhoud, -montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, breidt zijn Sales Team in België uit. Steven Nicolai is aangesteld als Sales Manager Truck, met de ambitie om de groei op de truckmarkt in België en...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This