Van Waveren Transport breidt fleet uit

Verschenen: 24 april 2019

Van Waveren Transport kocht recent 6 brandstofopleggers en 2 containerchassis aan bij LAG Trailers. De aankoop geeft blijk van een ambitieus zicht op de toekomst, dankzij een focus op technologie en rendement. 

Hoogtechnologisch geheel

LAG leverde onlangs de eerste 4 opleggers af van een serie van 6 brandstoftrailers. Van Waveren zet de brandstofopleggers hoofdzakelijk in voor het bevoorraden van Shell tankstations. 

“Veiligheid, kwaliteit van dienst & product gaat voor alles”, liet eigenaar Es van Waveren optekenen. ‘Het belang van ons custom-made concept kan en mag hierbij niet onderschat worden. De apparatenkast is een ergonomisch hoogstandje en volledig afgestemd op ons dagelijks werk’, aldus Van Waveren. 

De opleggers zijn voorzien van vernieuwde technologie die de veiligheid van chauffeur, omgeving en het product garandeert. 

Een absoluut technologisch hoogstandje is de meetinstallatie met ContRamix-technologiedie contaminatie van het product vermijdt.De Bartec SAFE software voorkomt foutieve stortingen dankzij het gebruik van SAFE Tags. De LAG-oplegger is tevens voorzien van OTA (Over The Air) software-updates.

Gewichtsbesparing

Naast de Fuel-trailers kocht Van Waveren ook nieuwe containerchassis aan bij LAG Trailers. Het bedrijf koos uitdrukkelijk voor het 2019 concept van de LAG containerchassis. “We zijn zeer enthousiast om het nieuwe concept van LAG in te zetten. Dankzij het lage eigengewicht maximaliseren we onze laadcapaciteit,geeft General Director Es van Waveren aan. De nieuwe chassis met allerhande toebehoren zoals slangen en slangenkokers klokken af op een imposante 3150 kg.

Uitbreiding Fleet

De aankopen zijn geen vervangingsopdracht maar een uitbreidingvan de huidige transportvloot. “Van Waveren Transport blijft groeien. Een jonge vloot zorgt voor een positieve uitstraling. En dankzij de uitbreiding kunnen wij de inzet bij onze klanten verhogen.“, vertelt Operationeel Manager Fuels Wim van den Dool. 

De keuze voor LAG Trailersbleek logisch. “Wij hebben een hechte band, partnership en blind vertrouwen in de LAG producten en service,geeft Es van Waveren aan.  

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This