Van Waveren Transport breidt fleet uit

Verschenen: 24 april 2019

Van Waveren Transport kocht recent 6 brandstofopleggers en 2 containerchassis aan bij LAG Trailers. De aankoop geeft blijk van een ambitieus zicht op de toekomst, dankzij een focus op technologie en rendement. 

Hoogtechnologisch geheel

LAG leverde onlangs de eerste 4 opleggers af van een serie van 6 brandstoftrailers. Van Waveren zet de brandstofopleggers hoofdzakelijk in voor het bevoorraden van Shell tankstations. 

“Veiligheid, kwaliteit van dienst & product gaat voor alles”, liet eigenaar Es van Waveren optekenen. ‘Het belang van ons custom-made concept kan en mag hierbij niet onderschat worden. De apparatenkast is een ergonomisch hoogstandje en volledig afgestemd op ons dagelijks werk’, aldus Van Waveren. 

De opleggers zijn voorzien van vernieuwde technologie die de veiligheid van chauffeur, omgeving en het product garandeert. 

Een absoluut technologisch hoogstandje is de meetinstallatie met ContRamix-technologiedie contaminatie van het product vermijdt.De Bartec SAFE software voorkomt foutieve stortingen dankzij het gebruik van SAFE Tags. De LAG-oplegger is tevens voorzien van OTA (Over The Air) software-updates.

Gewichtsbesparing

Naast de Fuel-trailers kocht Van Waveren ook nieuwe containerchassis aan bij LAG Trailers. Het bedrijf koos uitdrukkelijk voor het 2019 concept van de LAG containerchassis. “We zijn zeer enthousiast om het nieuwe concept van LAG in te zetten. Dankzij het lage eigengewicht maximaliseren we onze laadcapaciteit,geeft General Director Es van Waveren aan. De nieuwe chassis met allerhande toebehoren zoals slangen en slangenkokers klokken af op een imposante 3150 kg.

Uitbreiding Fleet

De aankopen zijn geen vervangingsopdracht maar een uitbreidingvan de huidige transportvloot. “Van Waveren Transport blijft groeien. Een jonge vloot zorgt voor een positieve uitstraling. En dankzij de uitbreiding kunnen wij de inzet bij onze klanten verhogen.“, vertelt Operationeel Manager Fuels Wim van den Dool. 

De keuze voor LAG Trailersbleek logisch. “Wij hebben een hechte band, partnership en blind vertrouwen in de LAG producten en service,geeft Es van Waveren aan.  

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This