Verbeterde Aeolus NEO Allroads voor trailers: de T2

Verschenen: 25 juni 2019

Aeolus heeft haar meest gevraagde universele trailerband verbeterd. Deze band verschijnt nu op de markt onder de naam NEO Allroads T2 en kan worden gezien als opvolger van de bekende T+. In de maat 385/65R22.5 is het draagvermogen verhoogd van 160K naar 164K, wat een draagvermogen van 5.000 kg per band betekent, en de banden zijn standaard voorzien van het 3PMSF symbool. De 2 jaar lang 100% garantie op de banden bewijst daarbij de goede prijs-kwaliteitverhouding.   

“Wij ontwikkelen en produceren banden voortdurend om de vraag van markt voor te blijven,” vertelt productmanager Jeroen Vos, “zoals in dit geval het toevoegen van het sneeuwvloksymbool. Ook zien we dat hoge draaglasten in de transportbranche steeds vaker standaard zijn. We focussen daarbij op een hoge basiskwaliteit met een lage kilometerkostprijs.” Daartoe heeft ChemChina, het moederbedrijf van Aeolus, in 2016 Pirelli (inclusief bestaande octrooien, licenties en know-how), overgenomen. Het volume van Aeolus in combinatie met de techniek van Pirelli resulteert in innovatief hoogstaande banden die in nagenoeg alle maten en profielen uit voorraad leverbaar zijn. Een compleet overzicht van alle maten van de NEO Allroads staat op heuver.nl/aeolus-neo.

Standaard 3PMSF en hogere draaglast

Jeroen Vos: “De banden zijn standaard voorzien van 3PMSF label. Aangezien het sneeuwvloksymbool in steeds meer landen verplicht is, hebben we het profieldesign van de band aangepast. De toevoeging van sipes zorgt voor optimale grip en goede remprestraties. En dankzij een uitgekiende karkasstructuur is draaglast van de band verhoogd van 160K naar 164K in de maat 385/65R22.5.”


2 jaar lang 100% garantie

Wie nu banden koopt van het merk Aeolus, krijgt 2 jaar lang 100% garantie. Aeolus is de enige die binnen dit segment een dergelijke garantie afgeeft. Moet de band binnen 2 jaar worden vervangen, dan wordt dit – ongeacht de reden – volledig vergoed. Samen met de karkasgarantie en de 24/7 pechhulp bewijst Aeolus hiermee de ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding van haar banden. Sinds de introductie in Europa in 2004 is Aeolus inmiddels gegroeid naar hét vertrouwde alternatief naast de gerenommeerde A-merken.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This