Vernieuwde productcatalogus van DT Spare Parts voor Volvo F/FL/N nu online beschikbaar

Verschenen: 21 mei 2019

Het merk DT Spare Parts brengt een vernieuwde productcatalogus uit voor de vrachtwagens uit de modelserie F/FL/N van Volvo. Het productaanbod is daarmee gegroeid met ongeveer 80 nieuwe onderdelen tot een totaal van ongeveer 2 300 artikelen. Deze vervangen meer dan 5 400 referentienummers van de autofabrikant. 

De nieuwe digitale productcatalogus voor Volvo F/FL/N is al de derde catalogus met reserveonderdelen voor vrachtwagens die dit jaar door het merk DT Spare Parts is uitgebracht. Distributiepartners en hun werkplaatsklanten profiteren van het aanbod dat voortdurend verder wordt uitgebreid en dat op elk moment, overzichtelijk, beschikbaar is op http://dcat.dt-spareparts.com. 

Alle nieuwe en bestaande producten voldoen dankzij het Diesel Technic Quality System (DTQS) aan de hoogste kwaliteitseisen en beschikken over een garantie van 24 maanden vanaf de datum van aankoop van het product door de eindgebruiker. Gedetailleerde informatie over alle producten is te vinden in de meest recente catalogus en op het Partner Portal. Doordat de inhoud van de digitale catalogus aan het Partner Portal is gekoppeld, kan rechtstreeks doorverwezen worden vanaf het gewenste product naar het Partner Portal. Daar kan het product snel en eenvoudig worden besteld of aangevraagd. 

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This