Vervoer De Keyser, specialist in bulktransport en deel van de Transport Verbeken Groep, koopt opnieuw voertuigen van Renault Trucks.

Verschenen: 4 februari 2020

Vervoer De Keyser heeft verschillende merken in de vloot, maar heeft vooral goede herinneringen aan een in 2012 aangeschafte Renault Premium met 460 pk. Die goede ervaring zette het bedrijf er toe aan in 2019 drie nieuwe Renault Trucks trekkers aan te kopen van de jongste generatie, dat zijn trekkers van het type Renault Trucks T met 480 pk. Alle drie hebben ze inmiddels 60.000 tot 85.000 km afgelegd tot grote tevredenheid van het bedrijf.

“Wij zijn overgegaan tot de aankoop van Renault Trucks T trekkers vanwege de prijs/kwaliteit verhouding, die zeer goed is. Dat is ook de reden waarom wij in januari van 2020 nog twee Renault Trucks T 480 pk trekkers hebben bijbesteld en er zijn al plannen om er nog meer te bestellen. We onderhouden onze voertuigen in eigen beheer, maar kunnen altijd rekenen op de Renault Trucks dealer ATC Van Damme in Lochristi. Daar bestelden we onze eerste Renault vrachtwagen in 2012 en de samenwerking is tot nu toe vlekkeloos verlopen” stelt Johan De Keyser, Zaakvoerder van Vervoer De Keyser, over deze aankoop. “De chauffeurs zijn zeer tevreden over het comfort en rijgedrag en wij over de betrouwbaarheid en het verbruik.”

Meer nieuws

Van Moer Logistics opent nieuw hoofdkantoor in Zwijndrecht

Van Moer Logistics opent nieuw hoofdkantoor in Zwijndrecht

Van Moer Logistics verhuisde begin deze maand naar zijn nieuw hoofdkantoor te Zwijndrecht op het West Port Business Center van vastgoedspecialist Van Wellen Group. De volledige kantoorruimte op de derde verdieping werd voor de directie en ondersteunende diensten in...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This