Vervoer Verhaegen rijdt efficiënter met DAF

Verschenen: 4 juni 2019

Om op een duurzame, efficiënte en kostenvriendelijke manier tegemoet te komen aan de wensen van de klant, heeft Vervoer Verhaegen (Lier) een atypische DAF-distributiewagen gekocht: een DAF CF410 FAQ met vier assen en een netto laadvermogen van 18 ton.

Zaakvoerster Ilse Daems: “Vervoer Verhaegen is al jaren huistransporteur van Emrol, producent van industriële batterijen, laders en toebehoren. Voor één bepaalde zware zending moesten wij  met onze klassieke distributiewagen twee keer het traject afleggen. Nefast voor het milieu, weinig efficiënt en een bijkomende kost voor de klant. Om dit op te lossen, besloten we deze DAF CF FAQ (8×2) met een gestuurde voorloop- en naloopas aan te kopen bij DAF concessiehouder Garage Peeters uit Herentals.”

Deze 32-tonner 4-asser met een wielbasis van 5,6 meter en een plywood laadbak van 8,7 meter is dus uitermate geschikt voor de leveringen bij klanten die niet over een uitrusting beschikken om een oplegger te lossen. De distributiewagen is een kleiner maar toch uiterst wendbaar type, maar met een groter laadvermogen.

Vervoer Verhaegen beschikt over een wagenpark van 40 à 45 trucks waarvan de helft DAF. Eind vorig jaar kocht Vervoer Verhaegen 2 CF FA-vrachtwagens om twee oudere eenheden te vervangen.

Ilse Daems: “Een bijkomende reden om voor DAF te kiezen, is de aanwezigheid van Garage Peeters hier vlakbij. Zij bieden ons een zeer goede dienstverlening na verkoop, wat toch ook heel belangrijk is.”

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This