Voor uw veiligheid gaan wij graag in de remmen

Verschenen: 1 december 2022

LMJ investeert in uw veiligheid en plaatst een volledig nieuwe remmentestbank, gelijk aan die van de keuringscentra!

LMJ heeft geïnvesteerd in een totaal nieuwe remmenteststraat, met diagnose apparatuur, uitgevoerd door VLT, die ook de remmentestbanken leveren aan de keuringscentra. Aangezien ze ook uitgerust is met spelingsdetectoren en een ultramoderne remmeter is ze idem aan deze van de keuringscentra.

De juiste diagnose voor de remmen van uw oplegger of dieplader is belangrijk.

Als u dagen- of wekenlang op de baan bent , is het belangrijk dat u altijd kan rekenen op de betrouwbaarheid van uw voertuig. Daarom doet u er goed aan de remmen van uw trailer aanhanger of dieplader jaarlijks te laten controleren.

LMJ is hiervoor uw geschikte partner met de modernste apparatuur en vakbekwame medewerkers.

Remsystemen worden steeds ingewikkelder. Daarom is regelmatig controle, test en uitlezing, onderhoud en reparatie noodzakelijk. Dit om de kosten te drukken en schade te voorkomen. En voor de veiligheid van elke weggebruiker.

Bij LMJ  beschikken we over de vereiste apparatuur om een correcte analyse en diagnose te maken over de kwaliteit en de werking van uw remmen. Zo kunnen we u met een gerust gevoel op weg sturen

Dankzij onze computergestuurde remmentestbank met hydraulische as last simulatoren kunnen we de remmen van uw aanhangwagen, dieplader of oplegger correct afstellen, regelen of vervangen. Het levert een hoge betrouwbaarheid en een snelle meting op.

U kan op onze expertise rekenen voor onder andere:

·      Meting remvertraging Belgische norm

·      Voorbereiding voor technische keuring.

·      Keuring in België

·      Controle speling wiellagers, veerbussen, draaikransen

·      ABS-diagnose/EBS-diagnose (Haldex, Knorr, Wabco).

·      Diagnose staat voertuig

Ook voor herstel na schade of een defect kan u bij ons terecht. Onze techniekers weten hoe belangrijk het is om gedegen onderhoud en reparaties aan getrokken voertuigen uit te voeren.

U ziet het: voor uw veiligheid gaan wij graag in de remmen 😉

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This