Voorverkoop ID. Buzz en ID. Buzz Cargo geopend

Verschenen: 25 mei 2022

De configurator is geactiveerd en de voorverkoop van de nieuwe Volkswagen ID. Buzz en ID. Buzz Cargo is in België van start gegaan. Als elektrische MPV voor het hele gezin of voor vrijetijds- of professioneel gebruik of als bestelwagen voor bedrijven kan de uitstootvrije allrounder besteld worden bij alle concessies van Volkswagen & Volkswagen Commercial Vehicles. De catalogusprijs voor de ID. Buzz Pro met vijf zitplaatsen bedraagt 60.699 euro. De ID. Buzz Cargo is verkrijgbaar vanaf 43.930 euro (catalogusprijs exclusief btw). De eerste voertuigen zullen tegen het einde van dit jaar geleverd worden.

Deze voertuigen maken praktisch elektrisch rijden mogelijk voor iedereen die meer ruimte nodig heeft in het dagelijkse leven en voor het werk. De voertuigen hebben geen lokale uitstoot, zijn geconnecteerd en gedigitaliseerd, kunnen via over-the-air updates hun software bijwerken en zijn dankzij hun elektrische aandrijving extreem zuinig. Beide modellen komen standaard op de markt met volledig geconnecteerde infotainmentsystemen, een multifunctioneel stuurwiel, ledkoplampen, automatische airco, cruisecontrol en rijhulp-/waarschuwingssystemen zoals Car2X en het noodremsysteem Front Assist (plus standaard Lane Assist op de ID. Buzz Pro). 

De ID. Buzz is uitgerust met wat tot op heden de grootste batterij van de ID.-familie is. De oplaadbare lithium-ionbatterij biedt een energie-inhoud van 77 kWh (82 kWh bruto) en levert stroom aan een achterin gemonteerde elektromotor van 150 kW (204 pk) die 310 Nm ontwikkelt vanuit stilstand. Het WLTP-energieverbruik: 20,6 kWh / 100 km (Cargo: 20,4 kWh / 100 km). Het rijbereik kan tot 423 kilometer bedragen (Cargo: 425 km). Aangesloten op een DC-snellaadstation met het maximale laadvermogen van 170 kW kan de batterij in ongeveer 30 minuten worden opgeladen van 5 tot 80 procent van de capaciteit.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This