Vzw Truckers For Life Bekkevoort steunen met 20.000 € lokale goede doelen

Verschenen: 11 januari 2018

Dit jaar organiseerde vzw Truckers For Life Bekkevoort hun derde Truckshow te Bekkevoort met als doel enerzijds de andersvaliden en families van de professionelen vrachtwagenbestuurders een aangenaam weekend te bezorgen en anderzijds de opbrengst te schenken aan organisaties die zich inzetten voor de andersvaliden hun welzijn en aan de lokale jeugdwerking.

 

Vrijdag ll. was er de uitreiking van de cheques, namelijk de opbrengst van de Truckshow, op het Gemeentehuis van Bekkevoort. Iedereen werd verwelkomt door Pieter Van Dooren, voorzitter van de vzw Truckers For Life Bekkevoort, en Hans Van de Berg, Burgemeester van Bekkevoort.

Pieter eerde wijlen Jefke Laeveren voor zijn jarenlange inzet voor de Truckshow. Hij bedankte iedereen die heeft meegewerkt aan het succes van dit jaar met name de sponsors, de politie, vrijwillige helpers, de deelnemers, de andersvaliden, enz.. Dit jaar waren er 245 andersvaliden op “ de Dag van de andersvaliden “. Iedereen werd verwend. De zaterdag was er een rondrit voor de andersvaliden en in de namiddag was er een Country namiddag. S’ avonds was er het klank en lichtshow van de Truckers zelf met hun vrachtwagens. Op zondag was er de rondrit door het Hageland en ’s avonds de Bekkevoortse Polonaise onder leiding van Aster Globert met optreden van Vlaamse artiesten. Pieter bedankte nogmaals iedereen voor zijn inzet en was heel fier aan te kondigen dat ze dit jaar een bedrag van 20.000 € mogen verdelen onder de lokale goede doelen t.v.v. andersvaliden en jeugdwerkingen.

Burgemeester Hans Van de Berg bedankte eveneens iedereen voor hun inzet en bedankte voor de opbrengst die wordt weggeschonken. Dit maakt iedereen gelukkig. De Burgemeester stelde vast dat de Truckshow onder leiding van de VZW Truckers For Life Bekkevoort groeit en dat ze zeker het succes van weleer onder de Bekkevoortse Truckers zullen evenaren. Het is zeer positief dat deze organisatie haar kapitaal investeert om een sociaal beleid te ondersteunen en hij heeft daar heel veel respect voor. Hij bedankte eveneens de vele bedrijven die dit initiatief steunen, zeker in een tijd van financiële druk.

Op de Dag van de andersvaliden hebben wij dit jaar 245 andersvaliden mogen verwelkomen. Zij werden getrakteerd op een consummatie met een frietje een toespijs. Dit samen voor een bedrag van 2000 €. Marijn De Valck verwelkomde ook iedere andersvalide.

Na de uitreiking van de cheques werd iedereen uitgenodigd op de receptie aangeboden door de firma Buvens.

Truckers for live organiseert een jaarlijkse Truckshow, in het tweede weekend van augustus.

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This