We Are Family.

Verschenen: 13 december 2018

Waaraan denkt u bij het begrip “familie”? Zijn waarden als betrouwbaarheid, betrokkenheid en ondersteuning ook die begrippen die spontaan in uw gedachten opkomen? Dan zijn wij er vast van overtuigd dat MAN de perfecte match voor u kan zijn.

Dag na dag stellen wij immers alles in het werk om uw vertrouwen waard te zijn en u het leven als ondernemer makkelijker te maken. Uiteraard speelt de reeds meermaals geprezen productkwaliteit van onze MAN bedrijfsvoertuigen hier een erg belangrijke rol in maar, meer nog, zijn wij als organisatie een partner voor u. Een partner die met u meedenkt, voor , tijdens én na de aankoop van uw voertuig. Of u nu op zoek bent naar een compacte bestelwagen voor flexibele stadsdistributie of naar een krachtpatser voor de bouwwerf, altijd heeft MAN de ideale oplossing voor u.

Met een MAN dealer netwerk dat aan de hoogste standaarden beantwoordt, bieden wij u bovendien een servicekwaliteit in lijn met uw verwachtingen. Onderhoudscontracten op maat, proactief onderhoudsmanagement of fleet software via MAN DigitalServices, noem het en wij hebben het voor u.

“Allemaal makkelijk gezegd”, horen wij u al denken. Net daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord zodat ù kunt vaststellen wat MAN als partner voor u te betekenen heeft.  Klik hier en ontdek waarom deze bedrijven voor MAN opteren. Stuk voor stuk gaat het om ondernemers in hart en nieren die reeds meerdere generaties lang in MAN de trouwe metgezel zien. Eén cruciaal aspect hebben ze gemeen, het zijn familiebedrijven met een ziel voor het bedrijf en zijn medewerkers.

VRD. Een gevestigde waarde waarbij het familiegevoel primeert. Met de nieuwe generatie is de toekomst verzekerd.

Stuer-Egghe Een zaakvoerder die haar mannetje weet te staan in een mannenwereld. Stuer-Egghe als referentie in verkeersveiligheid.

John Driege Jong geleerd is oud gedaan of hoe een bedrijf groeien kan. Met John Driege krijgt u dagelijks vers de kust op uw bord.

Van Caudenbergh Vader en zoon met dezelfde passie voor transport, uniek in zijn soort en uitstraling.

Lijkt het u ook de moeite waard om deel uit te maken van de MAN familie en wil u net als deze klanten een transportpartner waarop u rekenen kunt? Dan hebben wij goed nieuws voor u.

Met de gloednieuwe XLION packages krijgt u namelijk nog meer waar voor uw geld en komt uw MAN voertuig nog beter voor de dag. Meer nog, u geniet van uiterst  interessante voorwaarden op deze packs als u nu reageert.

Klik hier laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op, zo simpel is het!

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This