We Are Family.

Verschenen: 20 december 2018

Waaraan denkt u bij het begrip “familie”? Zijn waarden als betrouwbaarheid, betrokkenheid en ondersteuning ook die begrippen die spontaan in uw gedachten opkomen? Dan zijn wij er vast van overtuigd dat MAN de perfecte match voor u kan zijn.

Dag na dag stellen wij immers alles in het werk om uw vertrouwen waard te zijn en u het leven als ondernemer makkelijker te maken. Uiteraard speelt de reeds meermaals geprezen productkwaliteit van onze MAN bedrijfsvoertuigen hier een erg belangrijke rol in maar, meer nog, zijn wij als organisatie een partner voor u. Een partner die met u meedenkt, voor , tijdens én na de aankoop van uw voertuig. Of u nu op zoek bent naar een compacte bestelwagen voor flexibele stadsdistributie of naar een krachtpatser voor de bouwwerf, altijd heeft MAN de ideale oplossing voor u.

Met een MAN dealer netwerk dat aan de hoogste standaarden beantwoordt, bieden wij u bovendien een servicekwaliteit in lijn met uw verwachtingen. Onderhoudscontracten op maat, proactief onderhoudsmanagement of fleet software via MAN DigitalServices, noem het en wij hebben het voor u.

“Allemaal makkelijk gezegd”, horen wij u al denken. Net daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord zodat ù kunt vaststellen wat MAN als partner voor u te betekenen heeft.  Klik hier  en ontdek waarom deze bedrijven voor MAN opteren. Stuk voor stuk gaat het om ondernemers in hart en nieren die reeds meerdere generaties lang in MAN de trouwe metgezel zien. Eén cruciaal aspect hebben ze gemeen, het zijn familiebedrijven met een ziel voor het bedrijf en zijn medewerkers.

VRD. Een gevestigde waarde waarbij het familiegevoel primeert. Met de nieuwe generatie is de toekomst verzekerd.

Een zaakvoerder die haar mannetje weet te staan in een mannenwereld. Stuer-Egghe als referentie in verkeersveiligheid.

Jong geleerd is oud gedaan of hoe een bedrijf groeien kan. Met John Driege krijgt u dagelijks vers de kust op uw bord.

Vader en zoon met dezelfde passie voor transport, uniek in zijn soort en uitstraling.

Lijkt het u ook de moeite waard om deel uit te maken van de MAN familie en wil u net als deze klanten een transportpartner waarop u rekenen kunt? Dan hebben wij goed nieuws voor u.

Met de gloednieuwe XLION packages krijgt u namelijk nog meer waar voor uw geld en komt uw MAN voertuig nog beter voor de dag. Meer nog, u geniet van uiterst  interessante voorwaarden op deze packs als u nu reageert.

Klik hier, laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op, zo simpel is het!

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This