Werknemers Heroma werken met goesting

Verschenen: 8 oktober 2018

De laatste jaren streeft Heroma niet meer naar winstbejag, maar naar “werken met goesting”: zelfsturende teams organiseren zelf hun dagindeling met oog voor kwaliteit en rekening houdend met deadlines. Hun klanten appreciëren de familiale aanpak en vinden steeds opnieuw de weg naar Heroma.

Heroma (Merelbeke) streeft in eerste instantie niet meer het winstbejag na, maar wil vooral dat haar werknemers met veel goesting komen werken. Dit levert ook dit jaar enkele grote contracten op.

Sinds een aantal jaren is de filosofie van Heroma op zijn kop gezet. Het beoogde doel is niet meer zoveel mogelijk winst halen, maar wel “werken met goesting”. De werknemers krijgen meer inspraak in de manier van werken, vullen zelf hun dagindeling in en initiatieven worden toegejuicht.

Deze filosofie werpt zijn vruchten af. Elk jaar heeft het Heroma al enkele grote contracten opgeleverd. Dit jaar werken ze o.a. samen met Stad Gent, Farys en Toyota Material Handling. Voor Toyota Material Handling richt Heroma de wagens in met schuiflades en opbergrekken. Bij Stad Gent en Farys worden de wagens ook voorzien van signalisatie (rood/wit-striping, zwaailichten etc).

Zaakvoerder Ronny Cnudde zegt hierover het volgende: “ Onze klanten appreciëren de familiale sfeer van Heroma. Ze weten dat onze medewerkers het beste van zichzelf zullen geven en dat dit zich ook vertaalt in de afwerking van hun inrichting.”

Heroma

Heroma werd in 1962 opgericht door Herman Cnudde, vader van de huidige zaakvoerder, en vestigde zich in Merelbeke. Midden jaren 80 heeft Heroma zich gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting: bekleding van vloeren en zijwanden, modulaire opbergrekken en kasten, signalisatie, ladingzekering etc. Heroma staat voor kracht en duurzaamheid, maar speelt de laatste jaren ook in op de trend om de inrichtingen zo licht mogelijk te maken. De inrichtingen zijn geschikt voor alle type bestelwagens. Ook bedrijven uit alle sectoren kunnen bij Heroma terecht om orde en overzicht in hun bestelwagens te creëren en zo kostenefficiënt te werken.

Vorig jaar heeft Heroma ook een vestiging in Wallonië geopend. Voor het tweede jaar op rij stonden ze ook met een stand op de Beurs van Libramont. Dat was bovendien een onverhoopt succes.

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This