Werksokken met roots uit de wandelsport

Verschenen: 30 juni 2022

Werksokken van Redbrick zijn ontwikkeld met beproefde technologieën uit de wandelsport. Dankzij het technische design hebben ze een perfecte pasvorm en een vlakke, niet voelbare naad bij de tenen. Verder zijn ze voorzien van schokdemping in de hak. Een elastische boord zorgt ervoor dat ze niet afzakken.

Voor elk seizoen zit er een passende sok in de collectie. Zo zijn Redbrick Cool Socks ideaal voor de zomer. Ze verkoelen je voeten en voeren vocht direct af. Je kunt ook kiezen voor een All-seasons, Thermo en ESD werksok, zodat je voor elke situatie bent voorbereid op een optimaal draagcomfort.

Dankzij Cordura gaan de werksokken extra lang mee
Redbrick heeft in alle werksokken de slijtvaste stof Cordura verwerkt waardoor ze extra lang meegaan. De Cool Socks zijn gemaakt van ademend COOLMAX dat zorgt voor een uitstekende vochtverdamping. Zo blijven je voeten droog en fris. De sokken zijn tevens voorzien van ventilatiekanalen die over de wreef lopen. Ze zijn antibacterieel en beschermen je voeten tegen wrijving waardoor de kans op blaren een stuk kleiner wordt.

In de Thermo Socks voor de winter is ThermoLite verwerkt: een lichtgewicht, isolerend materiaal dat je voeten extra warm houdt. Redbrick All-seasons werksokken kun je het hele jaar door dragen. Ze beschermen tegen kou en houden je voeten fris als het warm is. Voor professionals die werken met gevoelige elektronische apparatuur zijn er speciale ESD-sokken. Die zorgen ervoor dat de elektrostatische lading die je met elke beweging opbouwt wordt afgevoerd. Dit is hard nodig wanneer je werkt in omgevingen met explosiegevaar of wanneer je werkt met kwetsbare elektronische apparatuur.

Redbrick werksokken zijn verkrijgbaar in Cool, Thermo, All-seasons en ESD en in alle maten. 
Ga voor meer informatie naar www.redbrick.eu.
Voor dealers: www.allshoes.eu.

Meer nieuws

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Een volledig assortiment nieuwe Volvo-vrachtwagenmodellen kan nu worden aangedreven door 100% biodiesel, waardoor klanten nog een hernieuwbare brandstofkeuze hebben om CO2-uitstoot van transport hier en nu te verminderen. Volvo Trucks breidt zijn modelaanbod aangepast...

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Binnen logistiek en transport spelen betrouwbaarheid en duurzaamheid een cruciale rol. Met dit in gedachten ontwikkelde Samsung een reeks robuuste toestellen om onder de meest uitdagende omstandigheden te presteren. Of u nu goederen vervoert door stedelijke centra of...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This