Transport Mervielde bouwt haar logistieke diensten verder uit met nieuw afvulmagazijn

Verschenen: 19 januari 2023

Na de ingebruikname van fase 1 van haar nieuwe logistieke site langs het Kanaal Gent-Terneuzen, is Transport Mervielde in Ertvelde gestart met de bouwwerkzaamheden voor de volgende fase.   

De nieuwe logistieke site is een Seveso-inrichting die bestaat uit een parkeerterrein voor ADR tankwagens en tankcontainers, een heating-installatie, installaties om vloeistoffen over te slaan uit ISO tankcontainers in tankwagens en een tankenpark. Deze sitewordt nu dus uitgebreid met een nieuw afvulmagazijn.  

‘Het magazijn van 5.000 m2 wordt voorzien van automatische afvullijnen, waarbij vloeistoffen uit tankwagens en tankcontainers rechtstreeks worden omgepakt in IBC’s, vaten of kleinere verpakkingen tot 1 liter. De afvullijnen werden ontwikkeld volgens de hoogste veiligheids- en milieunormen. Met deze nieuwe activiteiten kan Mervielde aan haar klanten een uitgebreidere dienstverlening op één locatie aanbieden.’, zegt Patrick Mervielde, zaakvoerder van Transport Mervielde.  

De bouw van het nieuwe magazijn verloopt voorspoedig en vanaf 1 juli 2023 zullen de eerste afvulactiviteiten er plaatsvinden. 

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This